На кои лаги најчесто паѓаат вашите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа палеше ептен и најголема лага што ја имам кажано.

Сега не пали веќе не само поради тоа што не се пуши во кафичи туку затоа што веќе знаат дека пушев, а го кажував ова.
Р - Кај беше? Смрдиш на цигари! Пушиш?
Ј- Абе досадно в кафич и седевме полно луѓе ... сите пушат и како да не смрдам. :pos:

Хаха се зезам. Не ме ни прашват мене поќе. Сигурно знаат дека пушам ама си ќутат.

- Ви ги даваја тестојте више?
- НЦ!

Немам потреба да ги лажам за ништо зашто се знаат за мене

Абе доста ги лажете што кур поарно вистина ке им кажам како што е отколку да ме фатат во лага.

Paa koga mi trebaja pari gi lazev deka odam na rodenden :) , koga ke mi rechea da rabotam nesh imav za uchenje .. :) I taka a na ovie lagi najmnogu mi veruvashe tatko mi :D

Еее мамо абе знаееш се вратија од одмор друштвово па да идам да ги ѕирнам..ќе шетнеме низ град и си доаѓам брзо :toe:

Деца немој да ги лажете вашите родители.....

Na lagite mi veruvaat, a koga ne lazam ke zemat ke mi vikaat deka lazam i sl. :toe:
Najcesto lazam kaj iskacam, za da izbegnam 10000 prashanja :wink:

Не ги лажам. Некогаш знам да избегнам некои одговори само за да не ме "тормозат" со непотребни прашања.

Мислам дека не можеме да ги излажеме нашите родители,бидејќи и тие поминале скоро низ истото низ што сега ние поминуваме.Можеби си мислиме дека сме ги излажале,ама не е така

Дај пари. Аналонго нели, зошто? -За да си купам диетален сендвич и кока кола без шекер, а другите пола сакам да ги донирам за ретардирани лица. Некако, симпатизираат & works every time!

--- надополнето ---

На никои. Понекогаш ни на вистината не паѓаат. :(

Хаха, го знам филингот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom