rossonerka
too good to be true
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 6.081
- Поени од реакции
- 889
* Па сите ќе останат до покасно,ќе немам со кој да се враќам накај дома,страв ми е сама. [А тоа нема благе везе,само сакам поголем излез].
* Сите имаа единици само јас и уште едно дете двојки.[Ова кога ми е страв од некоја нивна реакција за оценките] и најчесто,не секогаш на неа паѓа татко ми.
* Немам веќе пари,ги потрошив,платив во школо за ова,за она.[И ова нема благе везе секогаш или на јадење или на бижутерија ги трошам,па после одам кај баба и дедо,ми даваат пари и стварно плаќам].
![]()
E и јас овие ги користев во средно таму

Сум ги лажела моите они со ситни лаги како и секој речиси што лаже. Некои посебно големи лаги не. И денес ми се случува ама мнооогу поретко отколку во пубертетскиот период

Денес за пари лажам најчесто

Иако сепак кажав тоа што сум лажела се мали ситни лаги, не заслужуваат бар моите родители да ги лажам покрај се што направиле и прават за мене. Но има некои деца кажуваат такви лаги што одвратно ми е. Се чудам дали родителите се прават наивни и попуштаат (а со тоа лошо ги воспитуваат) или стварно се мутави и им веруваат.
Многу зависи еден родител како се поставува пред своето дете и колку самиот тој дозволува лаги. Ако премолчува на нив лагите со текот на времето ќе бидат се поголеми и поголеми, а спротивно секогаш ќе останат оние мали лаги кои родителите ги знаат но ајде си премолчуваат!