Дали тинејџерите знаат што е љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Pa jas smetam deka znaeme so e toa ljubov...jas razlikuvam sviganje i lubov zboram za mene.. vistinska ljubov kaj mene se slucuva na nekoj si 2 god, a za sviganje veke e dr tema:pipi:

Знаат.Можеби не сите,ама повеќето мислам дека знаат.:smir:

Потполна согласност за сите што пишаа после мене па се до сега :P

Убаво пишав...

Едит: Да, гледаме низ розови наочари али не е така како што вика POWER. Не е се до авантура, памет у глаа :wink:

Јас сум тинејџер. Јас незнам што е љубов, но знам што е ебање.:toe:

Ќе се повторам уште еднаш на темава...
значит , љубовта не бират ни чоек ни место ни време ... не гледат години.
значит знает(знајме) шо е љубов.. Мислам , со чесни исклучоци, некоја Х тинејџерка ко ќе се заљубит во некој на хајфајв шо го видела и шо се сечит по рацене од ,,љубов,,..
Знам да разликвам некој шо ми се свиѓат од некој шо го сакам. Во животов сум се заљубила четири пати, а сум свиѓала 40 љуѓе во исто време.. Значит сум осетила љубов, сум осетила и свиѓање.. И по мојот пример, можам да ТВРДАМ дека тинејџерите знает шо е права љубов... Искрена.. Барем се надевам дек постојт уш некој ко мене на светов..

Некој и до 70-80 години стигнал па не дознал што е љубов, а некој... имаше една песна ли изрека -годините не се важни

Кога тинејџерите би знаеле што е филозофијата и за што служи и како ги објаснува работите тогаш ке знаат и што е љубов.
Иако јас во љубов не верувам - ПО ДЕФИНИЦИЈА: Љубов ти е измислица на комунистите да моѓат да ќарат бесплатно:pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И после некој ќе ми рече капиталистите биле по паметни од комунистите:nenene:

Ја сум тинејџерка и мислам дека сум доста зрела за мои години но љубов тинејџерска прв осетив пред неколку месеци и уште ме држи но мислам дека сум уште мала за она баш љубов да се заљубам да не знам кај сум да не сум свесна и сл.
Мислам дека има време кога ке осетиме права шубов а за свигање...секој втор шо е наш тип на машки го свигаме и мн ми е глупо тоа некако....

да знаат шо е љубов ама не и колку е цената на една љубов,затоа што се смета дека таа љубов ако не успее може да донесе разо4арување на тинејџерите во нивниот живот понатаки:nesvest:

не знам дали имам пишано ама тинејџерите дефинитивно не знаат т.е. не знаеме што е љубов :toe: баш и пред некој час разговаравме и со класната на оваа тема и повеќето не ни веруваат во љубов ама класната не утеши дека сме млади се уште не веруваме и не знаеме што е љубов...“не се секирајте има време“.... богами утешни зборови :nesum:

Абе јас одсекогаш викам дека тинејџерите до најмалку 16 години, да не си фаќат дечко, од причина што се уште се (читај сме) во ДЕТСТВОТО. Едно е, не се враќа, затоа живејте го на најубав можен начин. Бидете слободни кога сакате, а не да чекате да ви се јави тој/таа, да се гледате по 3 часа (изгубени во бакнување), да чекате да се уклучи на интернет, на фејсбук, на мсн, на скајп, да се карате, да се нервирате... глупости... живејте малку живот, БАРЕМ до 16 години. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom