Дали тинејџерите знаат што е љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
poima nemaat. jas poima neam. pola od forumdjiive poima nemaat. pa ke dojde nekoj/ja 15 godisen/na i ke mi rece jas sumzaljiben/a. abe kako ne.:nenene:

Тоа е индивидуално, а не определено со возрасна граница!

Tokmu taka.
Se soglasuvam deka e potrebno iskustvo i zrelost za da se dozivee i svati ljubovta,ama deka tinejdzerite ne znaat sto e ljubov zatoa sto se tinejdzeri mi e malce...:icon_roll Kako sto postojat nezreli licnosti i na 25,sto vrska nemaat sto e ljubov,taka postojat i tinejdzeri sposobni da prepoznaat i doziveat vistinska ljubov i na 17 ,pa i na pomalku godini..Mnogu e individualno,koj na kolku godini ke dozivee ljubov.?Nekoj mozi na 28,nekoj na 18.Sekoj razlicno ja sfaka i dozivuva ljubota,zavisi od licnosta,a ne od godinite.

ах....

незнаат што сакаат а не за вистинска љубов ....

Едино да почант да живеет пред време па од 14=15 да се со дечковци па некогаш да се изгорат и од љубов а и да ја доживеат онаа права љубов со безусловно сакање.....

а не мување у диско и од симпатија (стануваа непреболена љубов) :pos::pos::pos: така се дешава со тинн :):):):)

luge jas ednas se zaljubiv na 14-15 godini i do sea se nemam zaljubeno samo da vi kazam i ne tresete gluposti po ova forumive

um.. Ljubov ? se mackase na leb taka ? ouu da be ubavo e so kajgana taka odi.. ili na oko jajca ?:p

sala na strana.. ne sum osetil ljubov, ne ni sakam da osetam.. imam nekoi postari drugari.. zaljubeni, ocajni. ;)

е јас знам што е љубов... ама стварно знам.... не се занесувам по моторџии полни с сперма... стварно сум заљубена...

а има еден случај у мое одд. едно девојче е заљубена у едно дете 7 години и никогаш не престана да го сака и никогаш не ни засвиѓа друг... 7 години него си го сака...

сува лепото, ти само што стана тинејџер знаеш што е љубов ? =) напредна генерација у пм!

е јас знам што е љубов... ама стварно знам.... не се занесувам по моторџии полни с сперма... стварно сум заљубена...

а има еден случај у мое одд. едно девојче е заљубена у едно дете 7 години и никогаш не престана да го сака и никогаш не ни засвиѓа друг... 7 години него си го сака...

Тоа би му дошло као дека го сака откако се виделе при прво отварање очи во болница, да?:nesvest:

И да ... куклите и љубовта не одат заедно. Нема да објаснувам повеќе, дека секако нема да ме разбереш.

Таа беше Барби, а тој беше Ќен. Am I right? :smir:

:pop::pop::pop:

Бог да чува, колку се само напредни децава денес.
А во врска со темата, па се разбира дека тинејџерите не знаат што е љубов, какво е тоа прашање? Има и 20 - годишни што не знаат, па и некои од нас уште не знаат што е љубов, таа знаела. Како што кажа некој погоре, таа уште не е ни тинејџер. Секоја чест, ме изнасмеа со постов, а па за тоа девојчето...арно вика Дивајн, од болница уште од прво отварање очи се заљубиле. :pos:
Мило, ти не си заљубена, ти само мислиш дека си, ама нормално е, сите сме фантазирале на тие години и сме имале симпатии, но љубов...:lud:
Таква ти е таа "тинејџерска љубов", уште утре можеш во друг да се "заљубиш"... :pos:
Ехх, суров свет... :pos:

Тоа би му дошло као дека го сака откако се виделе при прво отварање очи во болница, да?:nesvest:

И да ... куклите и љубовта не одат заедно. Нема да објаснувам повеќе, дека секако нема да ме разбереш.
:pos::pos:

Дивајн, не биди таква ма. Ти знаеш дека девојчето можеби од преголема љубов ги оставило куклите? Тоа е огромна работа, дај не зезај.

Сакам децава кога ќе пораснат да пишат пак на темава.

Реченицава еј :pos::pos::pos:

Ај гушкај си кукли мала си за да гушкаш дечко

Абе што никогаш не ќе прекине...:nesvest: е деца деца бре ...во наредните 7 години ќе смени уште 777777 љубови :pos:

Се согласувам Со МериЏејн ..Знам многу такви случаи , уште од четврто оделение деца кои што беа “Заљубени’’ ... Има некои на 90 години што незнаат што е љубов , а не пак некој на 13 години ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom