Лепа села лепо горе

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
znam deka e star filmov ama kako sto gledam nema niedna tema za ovoj...Stvarno dobar film jaka komedija ama nazalost vistinata za vojnata vo Bosna. Odlicna akterska i producentska ekipa. mislam deka ovoj film e eden od najdobrite vo istorijata na srpska kinematografija

znam deka e star filmov ama kako sto gledam nema niedna tema za ovoj...Stvarno dobar film jaka komedija ama nazalost vistinata za vojnata vo Bosna. Odlicna akterska i producentska ekipa. mislam deka ovoj film e eden od najdobrite vo istorijata na srpska kinematografija
Гледај го „НОЖ„ , нема подобар филм во таа категорија:wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Гледај го „НОЖ„ , нема подобар филм во таа категорија:wink:

i toj sum go gleal... i toj film e dobar ama imam razbrano deka toa e vistinski nastan.P.S.ako moes da ja najdes knigata procitaj ja bila uste podobra majka mi ja citase

Добар е шо знам,има многу примеси на Мис Стон некако..

Добар филм, иако кога ќе се помисли дека настаните се вистинити тогаш и не е толку комично, ама ок што да се прави. Сепак вреди да се гледа.

Ауууу, филмот е зверотини......Кој од кој се.....Којо,Бјела,Манда,Цвијановиќ,Бата Живојиновиќ.......Сепак мислам дека улогата на Којо е најдобра.....

Чика Веља, бивши гастербајтер кој крадел новчаници од баби по улица а после у свое маало се праи манга и ''Како је Србин на западу био џентлмен''......Негова најдобра сцена ми е кога ќе почне да се дере ....''Ој турциииии, турциииииии, има ли меџу вама пичкама нека спремна на стискавац''....Или кога на странкињата ќе и залепи една ......priceless......

Другите ликови ми е онака само по малце истакнати....Бјела има добра улога ама јас сепак не го глеам филмот од таа озбилна перспектива туку се трудам шо појше да се насмеам........

Филмот е едно од ремек-делата на Срѓан Драгоевиќ заедно со Ране и првите два дела од Ми нисмо анџели.....

Добар филм добро се гледа.

Филмчево на памет го знам. Ремек дело!
Чика Веља и Виљушка се лудаци :pos2:
Имав направено Counter Strike верзија со семплови од филмов.
као на пр. Хочеш зољу сине, да га докусуриш?
или... Ау јеботе уби ме ова промаја!
или... Шта радите човече? -Бије! -Па кад се опира рутинској контроли! -Па да!

Ал ночас, ако слуша... нек чује бол... у пјесми коју пјевам њој, само њој... итн.

Вистина, квалитетен филм. Го имав, ама сега којзнае каде ми е.:(
Оооооооо, турцииии!!! :)
Шта си ти? Ја сам Н н н н н н наркоман (и дига 3 прста:))

Фил кој што дефинитивно не те остава рамнодушен.Кога почна да се прикажува по кинава бев у војска,додека траеше не не пуштаа да излеземе од касарна и најстрого ни беше забрането да го гледаме филмов,да не ни дадел некои погрешни идеи:tapp:
Много је куме:salut:

Одличен е филмот...гледан ми е неколку пати...прв пат го гледав пред десетина години на кино...една од најјаките сцени е дијалогот меѓу Никола Којо и Бата Живојинович..." Док вам је чопави Загорац трпао девизе у дупе занали сте да кењате о поштењу , карали сте најбоље пичке , возили најбоље ауте , а сад кад вам се кита више не диже дошло је време да сведете рачуне...јебем вам ја то ваше поштење и све вас " поштене " " ... чиста вистина е кажаното...навистина така и беше

A gde ces ti cedo? IIIdem kkkuciiii....... Epaa putujjj :uvo: Zakon film so mnogu zaebancie, samo da ne se svati pogresno, kako so e vo slucajot so "RANE" site nekako pogresno go svakjaat!!!

Dok je Nemac, Engles....jeo prasicem sa rukama.....mi Srbi, boc! sa viljuskom.....ustu ga jebem....:pos2:цитат од филмот кога се снимаат пред камера.

Три цитати, за кои треба да го имаш гледано филмот за да ти бидат смешни:
-Куме, ја би да ми то колемо. И онака прича че лоше ствари о нама
-Јованооо, Јованкее....!!!!!!!!
-Не хвала, попио сам пиво пред пет дана, доста е.

Три цитати, за кои треба да го имаш гледано филмот за да ти бидат смешни:
-Куме, ја би да ми то колемо. И онака прича че лоше ствари о нама
-Јованооо, Јованкее....!!!!!!!!
-Не хвала, попио сам пиво пред пет дана, доста е.

Да надополнам за последното....Види какав венац , сигурно је домача...ха ха ха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom