Најстар компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата deadFREAK
  • Време на започнување Време на започнување
хаха ја најстар компиутер шо сум имал не ми текнува шо конфигурација беше точно но знам добро дека имав 10 гига хард графичка S3 со 32мега и 600 мегахерци...

а инаку најстар компиутер шо имам некад видено
386 66Mhz so turbo..
4MB RAM, 100MB hdd,

токму ова!!! и ко шо се сеќавам тоа ТУРБО се палеше на копче ко шо го палиш компиутерот.. али разиката не да не се примерува али ај... :)

хаахах... имам еден другар има Тошиба...од Русија му е донесен ...90 и некоја година е не знам поточно..лап-топот е тежок со тони и тони ... :D:D рам... само знам дека имаше 32 мб рам ако не се лажам или 64 ... врска немам ... :pos2:

хаха ја најстар компиутер шо сум имал не ми текнува шо конфигурација беше точно но знам добро дека имав 10 гига хард графичка S3 со 32мега и 600 мегахерци...

а инаку најстар компиутер шо имам некад видено

токму ова!!! и ко шо се сеќавам тоа ТУРБО се палеше на копче ко шо го палиш компиутерот.. али разиката не да не се примерува али ај... :)

Casebuttons.jpg
:)

386 од 93 33 mhz рам и хдд нез колку се ...
хихи

Најстар и единствен друг компјутер освен од овај што пишувам ми е од 1982 со оние дискети шо работеа и уште во работна состојба е еве баш сеа го уклучив

Најстариот комјутер шо го имав памтев дека на хардиск немаше повеќе од 10 мегабајти

Athlon 64 3200+
MSI K8N Neo4
1GB DDR1
6600GT 256MB DDR3
160GB WD

Купен 2006 :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom