Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj ставил МеталуГР у таг жити се :pos2:
Кил - Сиудад ќе биде интересен дуел, мислам дека пак ќе си го прими Кил поштено, али ќе видиме.
Уште една интересна информација, Сиудад Реал наводно нуделе 5 милиони евра за Карабатиќ и Андерсон, нормално, понудата била одбиена.
Еве ги двојките за 1/4 финалето:
HC Croatia Osiguranje Zagreb vs THW Kiel
Ciudad Real vs MKB Veszprém
KCSG Flensburg Handewitt vs HSV Hamburg
Chehovskie Medvedi vs Rhein-Neckar Löwen
Очекував послаб тим за Загреб,иако во оваа фаза нема слаби,но сепак Кил е премногу.Објективо е посилен тим и е фаворит,но да се надеваме на изненадување.HC Croatia Osiguranje Zagreb vs THW Kiel (Кил оди понатаму)
Ciudad Real vs MKB Veszprém (Реал оди понатаму)
KCSG Flensburg Handewitt vs HSV Hamburg (Хамбург оди понатаму)
Chehovskie Medvedi vs Rhein-Neckar Löwen (Ловен оди понатаму)
Овие се 99,99% сигурни.
HC Croatia Osiguranje Zagreb vs THW Kiel
Ciudad Real vs MKB Veszprém
KCSG Flensburg Handewitt vs HSV Hamburg
Chehovskie Medvedi vs Rhein-Neckar Löwen
Стварно јаки дуели ама можеше полесен противник за Загреб ,Киел е нај добра во моментот.Можам да кажам дека од овие дуели сигурен 99% е само Хамбург.Кажаа на ХРТ дека ќе се играло во АРЕНАТА ако им дадат дозвола.Загреб го очекува тежок натпревар со Кил, но ако го победи, тогаш го освојува трофејот. Така стојат работите...![]()
Тешко според мене. Медведи се многу групи не се брзи од страна на нивниот противник како да ги кажам девели се, многу тешко е за нив за со нивниот противник, така да и во групите едвај се извлечеа. Тоа од мене го кажувам ти си имаш твое мислење. :wink:Мои типови за поминување понатаму се Загреб,Реал,Хамбург и Медведи.
Тешко според мене. Медведи се многу групи не се брзи од страна на нивниот противник како да ги кажам девели се, многу тешко е за нив за со нивниот противник, така да и во групите едвај се извлечеа. Тоа од мене го кажувам ти си имаш твое мислење. :wink: