2009 на градските плоштади

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Елвир и Јован во Прилеп. :icon_eek: Зошто, ооо зошто од толку градови?

Проклетство не снајде:)
Ајде де, ќе се бапниме во некој кафич и нема да се слуша нивната музика:)

Тачно. Ај ќе идеме во Охрид на Ева и Камелеон :vozbud:
Барем не се имитација на Ева и Камелеон...

Глупа е идејата за имитација бе!

А иначе Камелеон не се воопшто лоша идеја за новогодишна прослава :pipi:

Песнава ја имам слушано на винил, хаха
Еден од малкуте ју-рок бендови кои ги сакам :)

Елвир и Јован во Прилеп. :icon_eek: Зошто, ооо зошто од толку градови?

Ко шо сум ја,лепо фино информирана,Мекичот и Џеј Џеј со "поубавата половина" Врче и Зен ќе бидат у спортска сала у Куманово за дочек.
Тако да,не секирај се. Одамна ѕирка компанијава од постери.
Откај сеа излезе дека у Прилеп ќе бидат?

abe Gej Gej i Elvir mekic{mekuslav :D:D} vo PP ce bida generalno. :(:(:(:(:S:S:S:S ce ni bide baksuzen gradoF vo 2009 :D aj psihomodo malku ce go podzacista

Ко шо сум ја,лепо фино информирана,Мекичот и Џеј Џеј со "поубавата половина" Врче и Зен ќе бидат у спортска сала у Куманово за дочек.
Тако да,не секирај се. Одамна ѕирка компанијава од постери.
Откај сеа излезе дека у Прилеп ќе бидат?
Оној ден на Вртелешка случајно наслушнав демек као Мекичот и Џеј Џеј ке се Прилеп незнам до колку па после доаѓаат Куманово. А Хрчак, Зен и ДЈ Ицко,Тони Михајловски ке се тука цела вечер во придружба со танчерки и танчери од Белград :pos: Така да пак не ни бегаат :jaj:
И тоа и на 31 и на 01 :tapp:

Битола ми кажаја дека ке идат Паркети и Памперси...
за други незнам... ама тие изгледа сигурно во Битола ке бидат...:baeh:

Годинава има најтапа понуда досега на градскиве плоштади. Од сите овие единствено вредат ПсихоМодо и горе-долу Хари Мата Хари со мал број солзи-роначки песни али сепак не е за н.г. :)

Според мене Битола најдобар избор. Две одлични групи за беспари. Уште да не биде ладно. Да живеев во Битола или блиску ќе скокав од радост.

Не ги зна мали се :smir:

Мали мали, ама и Дип Парпл да ги донесат бе, самата помисла дека еден дел од програмта има за тие двајца пејачи, го расипува расположението:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom