Киксови

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха! наместо за сперматозоид! спремазотодид ова по биологија кај Пајте зверот... во нико нестор струга :D

Прилеп, Костинци, 1 мај 2006..се будам од спиење и другариве во соба и викам: Лелеее сум заспал со кичмата на грбот!...се згазија од смеење ден денес ми го паметат ова..а сакав да кажам дека сум заспал со грбот прилепен на ѕидот и ладно ми беше!...ЈАК КИКС..а ова е од еден другар додека се враќавме дома доцна навечер, вика : Леле ова сијаличниве ама светат..мислеше на уличните светилки...:pos2:

јас: наместо Грк.....Грчин!
Мајка ми: дај ми ја гумата со моливот!:pos2:

кебе-кеВе
проблем-проГлем :pos2::pos2::pos2: итн итн... ама порано сега не ..:salut:

Братучетка ми: Чие е твоето пенкало??:pos:

bev najveci kikser u osnovno :pos2: ama gi imam podzaboraveno...
-Hitler evreite gi nosel vo kontracepcioni logori!
-Memoar napisal Tito Gligorov!(sakajki da gi kazam i Josip Broz-Tito i Kiro Gligorov)
-me nervira koa me budat tie so ja trevat kosata!
ima use mnnnnn...ama ne gi pamtam vekje...

Леее а киксов на братучетка ми :pos2::pos2::pos2:

-Зошто нивото на водата во Охридското Езеро секоја година е поголемо и поголемо?
-Затоа што идат бранови од турското ропство... :pos2:

-Лее да ти кажем таја бабата Бог да ја прости...уствари жива е :pos2:

ova se desavase na test po makedonski: ja prasuvam drugarka mi kako se vika toj sto ja napisal glagolicata.. i sama si odgovaram: Kiril neli! I ona mi veli da. Potoa pak ja prasuvam: a ima li on prezime!!!:kesa:
istava drugarka po makedonski,profesorkata ja prasuva za sto se zbori vo Serdarot i ona: za Kuzman KapiDan i negovata majka!!

Struskite veceri na poezijata se odrzuvaat na mostot na rekata Dunav... :kesa:ova sum ja

ova se desavase na test po makedonski: ja prasuvam drugarka mi kako se vika toj sto ja napisal glagolicata.. i sama si odgovaram: Kiril neli! I ona mi veli da. Potoa pak ja prasuvam: a ima li on prezime!!!:kesa:
istava drugarka po makedonski,profesorkata ja prasuva za sto se zbori vo Serdarot i ona: za Kuzman KapiDan i negovata majka!!

Struskite veceri na poezijata se odrzuvaat na mostot na rekata Dunav... :kesa:ova sum ja

ne be greshka si,na kameni se odrzuvaat:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom