Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти има лет ми гугл дат фор ју коа ни самата/самиот незнаеше за хиперхидроза?Можно е да имаш хиперхидроза, но и немора да значи.
Ако се потиш многу „од кога знаеш за себеси“, тогаш е голема веројатноста да ја имаш... или пак, ако има во семејството некој кој многу се поти, може да си ја наследила.
Хиперхидрозата може да биде застапена на еден дел од телото, пример, под пазувите, на дланките и слично, но може да биде и на цело тело. Може да е лесна, средна и тешка, т.е. тоа е интензитетот на потењето.
А можно е и да не е вакво пореметување, туку да е период.. најчесто потењето се зголемува кога сме под голем стрес. Преиспитај се и пробај да се опуштиш и да не се грижиш многу.
Патем, ова може да ти е од помош ---> http://www.lmgtfy.com/?q=hiperhidroza![]()
Јас сум машко и имам 16 години. Од пред една...една ипол година почнав да имам проблеми со потење во пределот на пазувите..пробав со разни дезодоранси..без ефект.
има некој друг како мене..и што да правам?
Шо ти значи да си „градско дете“пријателе а освен во Cosmo нема на друго место? по аптеки и така нешто? пошто во мојот град нема Cosmo .. :/