Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти биди среќен што имаш раци, кај мене стопени се од жешково![]()
Сигурно има некоја пудра. Или оди на доктор и види што ќе ти кажат. За све има лек.
Изгледа да не им се лизгаат
Welcome to the club.
Буквално сè ми е испробано. Од кремови до сапуни...
Бев и на лекар, ми кажаа дека најверојатно потните жлезди на дланките ми се погоре од нормалното. Или дека ми се потат од стрес и нервоза. А нема везе, постојано ми се испотени. Да ти е незгодно да се поздравиш со човек. Кога имавме тест, писмена работа или испит листот беше толку мокар што не можев ни да пишувам асално, буквално вода ми тече од рацете.
Ако некој знае какво и да е решение и имал искуство нека пише задолжително.![]()
Ne e loso nekoj da kaze sovet protiv potenje i neprijatna mirizba na noze
Нај глупо ми е што ненормално на газот се потам![]()
Проблемот ти е у чорапите и патиките. Јас го имаах тај проблем одамна. Купи си памучни чорапи, и пери си ги обувките редовно... Евтините чорапи од синтетика са ногу голем проблем за нозете (Гледај да се подебели по принцип, памучните чорапи за подобар ефект).Ne e loso nekoj da kaze sovet protiv potenje i neprijatna mirizba na noze
Толку едноставни/секојдневни работи не можеш/ти е глупо да ги правиш поради ова.
-Тестови/документи/глупуст утоп (матурава ми беше како крпа утопена)
-Апостолки/Влечки????? Ко во вода да си газел цело време. Или еве сега моментално ногарките од столот каде што седам ми се "полирани"
-Причина да ги замразиш телефоните на тач скрин.
Можеби е некој пласибо ефект али кога пушам цигара не ми се потат толку дланките.
Falaaaa mnoguuuu!!!!!!Па измиј ги нозете и нема да ти смрдат.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 06:59 ---
Ставај си пудра, барем тоа има.![]()
за миризбата да се изгуби треба во салца нозете да ги потопиш и така да ги држиш едно пола саат барем и ова требало да се повтори повеќе пати и така наводно ке се изгубел мирисот...Ne e loso nekoj da kaze sovet protiv potenje i neprijatna mirizba na noze