Груески ја мати сликата

• Креатор на темата Креатор на темата Pana
  • Време на започнување Време на започнување
Пана, а дали го сонуваш навечер Груевски?
Сигурно тешки кошмари имаш, брат...

concrete напиша:
Pana, sum slusnal deka SDSM za Plakatenlepacfureri regrutira balvani , mislev deka e zlonamerna glasina , ama ti momce epten ja potvrduvas......steta....a ova leplivovo sto ti tece od usi, verojatno e visokot znaenje kako se upravuva drzava ???:):):)!!!!
Steta!Imav vpecatok deka se raboti za fin gospodin koj e neutralen.Vaka kako sto mi napisa nekako se uklopi vo toa coporot.
Pri toa nikakvi fakti za toa sto go izlaza Gvueski.Steta,golema steta!

Сите лаѓат, крадат, имаат вошки и спијата на таванот од неброени вили!!

Море пана,кога нешто пишуваш и тврдиш барем малку од малку аргументирај, не само овај лаже ко мало деет демек за инает сега јас сум за СДС и ги нејкам Врмо па ај ќе речам само не чинат, а зошто?
Или пак ако сакаш ќе те прашам обратно зошто пак ги сакаш СДС, пари ти даваат, те вработија.и за тоа треба да имаш барем мал причина, само те молам да не речиш дека ја сакаш нивната идеологија:)

Патем да дополнам јаван тејна е дека сите политичари лажат нели?....или ако сакате можиме тоа нивните ветуања да ги наречеме идеи ако не полошо. само што колку од тие идеи се остваруваат....

zocipro напиша:
Патем да дополнам јаван тејна е дека сите политичари лажат нели?....или ако сакате можиме тоа нивните ветуања да ги наречеме идеи ако не полошо. само што колку од тие идеи се остваруваат....

Lazat stom zinat , a koga lazat, sekogas lazat za pari........zaklucile nekoi vo Anglija uste pred poveke od 200 godini.......

Македонија секогаш патела и ќе пати од сопствениот народ, од тие кои размислуваат како Пана.
Не сме единствени и немаме национално чувство, затоа и немаме држава и не ебе кој сака и кога сака!

E aj Pana,da ne donesat tvoite vo uste poteska situacija od ovaa sega,a kako so trgnalo i ke ne donesat,pa ti pak brani si go "sefot".A da razmislis malce so sopstvena glava za promena?

strumics напиша:
E aj Pana,da ne donesat tvoite vo uste poteska situacija od ovaa sega,a kako so trgnalo i ke ne donesat,pa ti pak brani si go "sefot".A da razmislis malce so sopstvena glava za promena?
А зар очекуваш партиски војник да размислува со сопствена глава:lud:Тоа нема шанси да се случи па дури и да неговиот поглавар му нареди да му направи едно фелацио:hump:
Значи целта на Пана не е да ги афирмира вредностите на СДСМ(ако такви воопшто постојат) туку целта му е само да плука,навредува и да изнесува неаргументирани муабети од типот РЕКЛА КАЗАЛА...
Ќе го почитувам него и неговите постови , кога со аргументи ќе ми образложи зошто СДСМ е подобар од ВМРО,а дотогаш има црвено од мене...

и од мене....

ami neznam so se macite ocigledno e deka koj dojdi na vlast kradi dojdoja SDSM pocnaja da kradat dojde VMRO i tie pocnaja da kradat
pa pak na vlast SDSM pa nemase so da se kradi pa ajde ke prodavame i i to so ke prodajme ke go ukradime pa vmrovcite inaetci oti tie pojke da ukradat odnas inie ke prodavame ke kradime i sega pak eve SDSM i kradat i taka dur ne se prodaj se poslem neznam so ke prat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom