Груески ја мати сликата

• Креатор на темата Креатор на темата Pana
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Posle izjavata na Gvueski deka Svetskata banka ispratila pismo so koe go opomenuvaat premierot deka reformite na penziskiot sistem ne se podgotveni i treba da se odlozat,pres odrza i fondot za PIOM i MAPAS vo koj go demantiraat Gvueski i napomenuvaat deka celta na Gvueski e da sozdade matna slika vo sproveduvanje na ovoj krupen reformski cekor ,koj vleguva vo svojata zavrsnica.
Definitivno sekoj pres na Gvueski e poln so pausalni oceni i lazenje.Ocigledno e deka e mnogu nervozen i postojano paga vo zamka deka laze.Ocigledno e deka veke i negovite ne mu veruvaat.
p.s. imam vpecatok deka na forumov se sobrani tri cetvorica administratori i tri cetvorica moderatori koj se ili od VMRO DPMNE ili od NP i tri cetvorica slobodni strelci.
E ovie si bile nauceni kako vo onaa prikaznata "ti mene serdare,jas tebe vojvodo",pa koga ke se pojavi nekoj kako mene sto ne misli kako niv odma mu pretat so ban,ili mu gi zatvoraat temite,ili mu gi prepravaat naslovite na temite,se so cel da im ostane laznata slika sto si ja napravile za sebe.
So takvo odnesuvanje mislam deka se ubiva duhot na forumov.Ne e problem dali jas ke bidam baniran,problem e sto samite si pravite lazna slika,pa posle koga ke izgubite ke vikate uste vo 18i30h izborite bea namesteni.
Sakam da kazam deka vo interes na forumov a i na gazdata na kajgana e sto poveke luge da postiraat i da razmenuvaat mislenja.
Samo taka ili vie mene ili jas vas ke ve razubedam vo stavovite koj gi zastapuvame.
Nisto licno,najdobronamerno!

Секогаш некој „ја мати сликата„. :)

демагогија понатаму...

која ти е целта на темава?

во кој правец треба да се одвива дискусијата?

си отворил тема на друго место освен на Политика?

а за пи есот твој...

колку и да се трудиш со „Дивајд & конкр„ џабе е...

да чкртенеше то текстот шо стои во пи-есот пред неколку недели како приватна порака на некој од Администраторите, ок...

ама вака.. јок брат, веќе виден филм...

Pa "Serdare" Pana...sto pa ti ja matis slikata...neznam za toa moderatori, administratori i drugi....ama jas mnogu cesto od toa Mupet Show balkonot poglednuvam da vidam sto si napisal.....zabaven si ...pa toa ti e......
Neznam za Gvujo...deckoto si znae sto pravi ( ako znae) no toa so zabeleskite za penziskite reformi se tocni...videte si koj krt vi vadi "doverlivi" informacii.....no sto se raspravame, eve ja kade e 2006, crno na belo ke se vidi dali IMATE KONCEPT!!!:):):)!!!

Serdarot напиша:
демагогија понатаму...

која ти е целта на темава?

во кој правец треба да се одвива дискусијата?

си отворил тема на друго место освен на Политика?

а за пи есот твој...

колку и да се трудиш со „Дивајд & конкр„ џабе е...

да чкртенеше то текстот шо стои во пи-есот пред неколку недели како приватна порака на некој од Администраторите, ок...

ама вака.. јок брат, веќе виден филм...
Celta e da vidime dali namerno laze Gvujo ili toa go pravi radi reda.
Diskusijata treba da se odviva vo pravec na razotkrivanje na motivite na Gvujo za vakvi kleveti.
Nemam otvoreno tema na drugo mesto bidejki mnogu tesko i bavno se otvara forumov i nemam zivci da se bavtam so drugi temi.Inaku na eden drug forum postirav temi i na seir i moze da ti kaze nekoj sto me znae od tamu deka temite mi bea megu najcitanite.
"колку и да се трудиш со „Дивајд & конкр„ џабе е..."
ova ne go razbiram sto e
"да чкртенеше то текстот шо стои во пи-есот пред неколку недели како приватна порака на некој од Администраторите,"
bi ckrtnal ama ne znam dali ima fajde
Vo sekoj slucaj namerata so P.S. mi bese cesna i plemenita

Лаже затоа што се ближат избори. И точка. :)

I sega sto od ova? Imate li koncept za izlez od kalta vo koja ne doteravte ili samo Grujo ke vi e tema?! Kazi koga kje cueme edno nesto od SDSM sto barem kje se obide da definira realno resenie za nekoj (bilo koj) problem vo Makedonija??? Vaka se povekje stanuvame Turkmenistan - Branko poleka go zema pod svoe i onaka korumpiranoto sudstvo, vekje raboti da si ja ustroi Agencijata za Razuznuvanje...da ne propustam nesto?

ne be,Koce treba da ustrojuva

[QUOTEAgencijata za Razuznuvanje][/QUOTE]
Ne be,agencijata za razuznavanje treba da ja ustrojuva Koce Trajanovski ili Kiril Todorovski.
Mislam,ne e obavezno sekoj da se javuva za diskusija.Ako ne gi znae osnovnite principi na upravuvanje so drzavata podobro e da si pravi muabet so baba mu a ne da izigrava tokmak!:baeh: :pos:

Pana, sum slusnal deka SDSM za Plakatenlepacfureri regrutira balvani , mislev deka e zlonamerna glasina , ama ti momce epten ja potvrduvas......steta....a ova leplivovo sto ti tece od usi, verojatno e visokot znaenje kako se upravuva drzava ???:):):)!!!!

Одговор

Pana напиша:
Posle izjavata na Gvueski deka Svetskata banka ispratila pismo so koe go opomenuvaat premierot deka reformite na penziskiot sistem ne se podgotveni i treba da se odlozat,pres odrza i fondot za PIOM i MAPAS vo koj go demantiraat Gvueski i napomenuvaat deka celta na Gvueski e da sozdade matna slika vo sproveduvanje na ovoj krupen reformski cekor ,koj vleguva vo svojata zavrsnica.
Definitivno sekoj pres na Gvueski e poln so pausalni oceni i lazenje.Ocigledno e deka e mnogu nervozen i postojano paga vo zamka deka laze.Ocigledno e deka veke i negovite ne mu veruvaat.
p.s. imam vpecatok deka na forumov se sobrani tri cetvorica administratori i tri cetvorica moderatori koj se ili od VMRO DPMNE ili od NP i tri cetvorica slobodni strelci.
E ovie si bile nauceni kako vo onaa prikaznata "ti mene serdare,jas tebe vojvodo",pa koga ke se pojavi nekoj kako mene sto ne misli kako niv odma mu pretat so ban,ili mu gi zatvoraat temite,ili mu gi prepravaat naslovite na temite,se so cel da im ostane laznata slika sto si ja napravile za sebe.
So takvo odnesuvanje mislam deka se ubiva duhot na forumov.Ne e problem dali jas ke bidam baniran,problem e sto samite si pravite lazna slika,pa posle koga ke izgubite ke vikate uste vo 18i30h izborite bea namesteni.
Sakam da kazam deka vo interes na forumov a i na gazdata na kajgana e sto poveke luge da postiraat i da razmenuvaat mislenja.
Samo taka ili vie mene ili jas vas ke ve razubedam vo stavovite koj gi zastapuvame.
Nisto licno,najdobronamerno!

Не лаже, се служи со софизми.
:):)

Mozam li da go zamolam odgovorniot da dade ovde javna izjava deka nema da go banira Pana vo nikoj slucaj...pa sto i da tropne........otece veke so toa"baniranje"....aj da vidime veke ednas kaj e krajot na Univerzumot.....!!!!!!

LELEEEEEEE NEMA LEK ZA PANA!!!!!
So sozaluvanje mozam da konstatiram deka "deteto" e "malku" BOLNO!!!

P.S. Lazese Gruevski koga kaza deka Bucko laze deka ke ne primat u NATO vo 2006-ta???
DA LAZESE!!!
DA ZIVEE PANA!!

concrete напиша:
Mozam li da go zamolam odgovorniot da dade ovde javna izjava deka nema da go banira Pana vo nikoj slucaj...pa sto i da tropne........otece veke so toa"baniranje"....aj da vidime veke ednas kaj e krajot na Univerzumot.....!!!!!!

за жал или за радост, на форумов можат да банираат само администратори, ко ќе тие сметаат дека некој член ги прекршил правилата на форумов.

ние (модераторите) можиме да им препорачаме да админите некого да банираат.

коа одговорниот ќе даде изјава, ќе разбери тој шо треба да разбери

а на кого му смета нешто на форумов, можи да се обрати со приватна порака до било кој член да администрација (значи модератор или админ), и истата порака ќе биде „испорачана„ каде шо треба да стигне

ако твојот текст е поплака поради начинот на кој пана „труе„ на форумов, биди слободен да испратиш приватна порака до било кого од администрација

не сакав да звучам ко телефонска лента, ама така се чувствувам сеа :pos:

Добро, имаш ти диплома во млатење на празна слама или што? Во поракава немаш ниту едно единствен зборче со кое ја аргументираш твојата критика на изјавата на Груевски. Правиш разлика меѓу пишување говор за предизборен митинг и човечко комуницирање на форум?

Pana напиша:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom