Предлог песни за download

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
2Pac Feat Nate Dogg - Thugs Get Lonely Too (Remaster)

2pac Eminem F_Tupac - When Thugs Cry (Unreleased) <--- оваа посебно

Deep Dish - Say Hello (extended mix) ;
Dimension X -Deeply ;
Despina Vandi - I Believe It .
:msc2: :msc4: :wink:

StenmarC напиша:

Стенмарк, дај бе кажи од кај ги симна... почести не со едно линкче, не биди скржав. :wink:

Acid напиша:
StenmarC напиша:

Стенмарк, дај бе кажи од кај ги симна... почести не со едно линкче, не биди скржав. :wink:

Не ги симнав од веб ... ги симнав преку WinMX i eMule ... пробај вака побарај ги ... ако ги нема ќе ти ги донесам на ЦД на нареден собир, или на маил може да ти ги пратам .... 8)

Бојана - Око мое

Само незнам каде да ја најдам, ако знае или пак ја има некој, ќе му бидам вечно благодарен :lol:

Radical Boy напиша:
Бојана - Око мое

Само незнам каде да ја најдам, ако знае или пак ја има некој, ќе му бидам вечно благодарен :lol:

Брат извини вака, ама ти да не имаш проблеми со слухот ???? 8)

Што знаете вие што е музика БЕ! :twisted:

Вие не знаете што е музика, не јас. Бојана е нашата најдобра естрадна уметничка :lol:

Таа песма ни е химна на маалото, а башка и помага при запек :twisted:

Radical Boy напиша:
Што знаете вие што е музика БЕ! :twisted:

Вие не знаете што е музика, не јас. Бојана е нашата најдобра естрадна уметничка :lol:

Таа песма ни е химна на маалото, а башка и помага при запек :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
чекај сега ... естрадна уметничка во кој смисол ??? поточно во кој смисол уметничка ???? :lol: :lol: 8) :lol: :lol:

Уметност е нејзиното пеење, нејзиното држење, нејзината појава. Бојана е типичен приемр како треба еден уметник да се однесува. :twisted:

Иначе она е уметничка душа, да. Знае да нацрта дрво и куќичка :lol: а од пеење врска нема. :D

Него се одалечивме многу од темата, ако стварно ја има некој песната нека се пофали :wink:

Radical Boy напиша:
Бојана - Око мое

ti ne si normalen, chovek da se prekrsti ne so dve nego so deset race.

Bojana zaedno so Aziz bi gi smestil vo najgolemiot KICH.Mislam deka polosho od toa nemozhe da bide.

Jenifer Lopez - (Can't Believe) This Is Me ... многу добра песничка 8)

stemark, ne gi slusaj antena radio ..tie imbecili nemaat pojma od muzika bre..ja forsiraat tamu djenifer lopez coece , slusni voopsto kako ja pee baladata...ko rasipana ploca skripi uh , ni emocija ni nisto...
koj moze neka ja simne we belong together od mariah slusaj ja vnimatelno i sporedi

streetbond2005 напиша:
stemark, ne gi slusaj antena radio ..tie imbecili nemaat pojma od muzika bre..ja forsiraat tamu djenifer lopez coece , slusni voopsto kako ja pee baladata...ko rasipana ploca skripi uh , ni emocija ni nisto...
koj moze neka ja simne we belong together od mariah slusaj ja vnimatelno i sporedi

Не слушам радио ради името, не слушам пејач ради името ... слушам песна што ми се свиѓа 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom