Матура...

• Креатор на темата Креатор на темата Ханзо
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не знаете нешто за резултатите кога ке ни ги кажат јас разбрав дека на 28 јуни ке ни ги кажеле ама колку е сигурно незнам ??!

Готовоо, крај завршиив, мислам ако сум положил се од прва :helou: ајде лето иде журка ќе биде.

слусшнав дека јас коа ке бидам матурант односно 2010 ке треба да се полагаат 3 задолжителни предмети..Мајчин јазик странски јазик и математика епа јас ке паднам на математика а и многу други..:kesa:

Стефче уживки си, ехее до 2010 има уште време, може и ќе ја укинат матурата. ти само учи сега.

Заврши конечно матурата. Почна сега летото и чекаме резултати. :helou:

Па човеци, сега уживајте во животот :)

и за мене помина...:vozbud:
освен ако не сум паднат на социологија...

Честито дечки.... и да прашам за што беа бунењата???? за ништо... небило тешко... нели? :smir:

ајт па од Октомври ве чекаме, како КОЛЕГИ :)

epa i ja konecno zavrsiv...zavcera polagav istorija i ocekuam mozebi i site bodovi da gi imam ama ama sepak mislam deka kje mi zakinat 1-2 boda ,vazno deka kje bide petka....
pred pola saat zavrsiv so germanski i bas se iznenadiv...ne ocekuvav deka kje bide takov testot...ne bese mnogu tesko ama barase da gi procitas tekstovite po 5-6 pati za da ja sfatis sustinata...a imase i nekoi stosovi ama gi otkriv na vreme.....me mrzese da mislam pa taka go iskoristiv znaenjeto na devojceto pred mene i fino sorabotuvavme...jas i dadov moliv a ona mi gi dade odgovorite..:baeh::baeh::baeh:

aj sea, kuliram i ne se zamaram za rezlutati....

Крај и за мене. :vozbud:

ОФ ТОПИК:tapp:

Хмм а некој знае од кога ќе почињаме на факс оваа година ?
На електроно сите шо ги прашав (професори нели) или ме изигнорираа или рекоа не знаат .....

А за оние дегенкине од Студентски Прашања ... таму немав гз ни да прашам ,зашо тие неандерталкине може и да ме затепаат

Dali ke mozi da se prepolagaat internite predmeti ako ne sum zadovolen od rezultatot.

И јас сакам да преполагам физика - ама и да го фанам прбиот уписен рок... Има ли некој информации дали ќе може да се преполага интерен предмет?

ОФ ТОПИК:tapp:

Хмм а некој знае од кога ќе почињаме на факс оваа година ?
На електроно сите шо ги прашав (професори нели) или ме изигнорираа или рекоа не знаат .....

А за оние дегенкине од Студентски Прашања ... таму немав гз ни да прашам ,зашо тие неандерталкине може и да ме затепаат

Мислам дека ние ќе сме последни кои ќе почнат на 1 октомври, генерацијата после нас ќе почнува од 15 септември...

Ај и тука да се пофалам, положив социологија со 5, и тоа со 68 бода од можни 70:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom