Фан Клуб: ФК 11 Октомври

• Креатор на темата Креатор на темата david_91
  • Време на започнување Време на започнување
Еуромилк 1-2 11 Октомври (пријателска), стрелци ѕа 11-ти Ацески и новото засилување Марковски.

11 Oктомври 2-0 Напредок.Стрелци за 11-ти Гешоски и Јанкоски(ептен е брзо детево).Последен натпревар пред прволигашкиот старт на 30.

ѓорѓи мојсов си замина отиде во фк металац од горни милановац

Mojsov potpisao za Metalac !!!
00055316.jpg
Stariji brat prvotimca Vojvodine Daniela Mojsova - Georgi Đorđi Mojsov potpisao je ugovor sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca. On je prethodno nastupao za Rabotnički i Vardar.

Georgi igra u veznom redu, visok je 184 santimetra i ima 26godina. U prolećnom delu sezone odigrao je 10 utakmica za Vardar.

Прилепчани, се спремате ли за првата утакмица сезонава ? :D
Шо тим има 11 ќе пише некој ? :)

Сабота на фудбал че одам после години, еј! Дај боже вака да има напредок во фудбалов прилепски уште многу години, почнувајчи од влезо на Победа во 1ва лига, па да гледаме градско дерби!

Што е ова бре 100 денари карта за со Миравци во Сабота, или притребаа пари малку се тие Симон што им запира на вработените негови по 500 денари од плата?

Што е ова бре 100 денари карта за со Миравци во Сабота, или притребаа пари малку се тие Симон што им запира на вработените негови по 500 денари од плата?
Доста се гагавте цела сезона во втора лига :D

Брат ми ми рече дека со мајмуни можело без пари да се влези, тој со нив секаде оди

Мајмуни ќе навиваат за 11 Октомври во сабота???:pos:

За Прилеп че навивале и против вас, исто како вие шо навивавте против Победа за Хамбург и ги поддржавте брајчата Хамбургери!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom