Фан Клуб: ФК 11 Октомври

• Креатор на темата Креатор на темата david_91
  • Време на започнување Време на започнување
Честито Прилепчани . Секоја Чест .Ги исфрливте од Куп .Браво:helou:

Na 13 septemvri ke mu ja povtorime. i toa vo skopje..Neli povtoruvanjeto e majka na znaenjeto:)

честитки за 11 Октомври, само така да продолжат...

А бе денеска прочитав во весник не ми се веруваше 11-ти го елиминирал Вардар бравос зверчиња.
Немам појдено за 11-ти од ко играше Мајскио за нив, а еднаш бев после Шпикио да го гледам.

Уште еден успех на 11 Октомври...откинатиот бод на Напредок во Кичево, кој се смета како фаворит за влез во 1 лига значи дека победата над Вардар не била случајна!!! Сега 11-ти се наметнува како претендент за место во баражот!!!

Уште еден успех на 11 Октомври...откинатиот бод на Напредок во Кичево, кој се смета како фаворит за влез во 1 лига значи дека победата над Вардар не била случајна!!! Сега 11-ти се наметнува како претендент за место во баражот!!!

да не ги урочам... пу пу, не се лоши, ама не верувам дека имаат амбиции за да играат во бараж, барем не годинава...

Сега за сега не се лоши ама времето ќе покаже . За Бараж не ми се верува ама некаде околу 6-7 па и до 8 место може да завршат .

По двата порази во првенството и купо конечно победа на гостински терен
Беласица - 11 Октомври 2:4

Кој вели дека немаме шанси за бараж!!!!:vozbud:Само нека продолжа вака!
Еве табела:http://macedonianfootball.com/component/option,com_joomleague/func,showRanking/lang,en/p,3/

najubava tabela dosega:):dum dum:
p.s cestito pobeda:smir:

Честито Прилепчани!!На тешко гостување сте зеле 3 бода :bravo:
Има клубот амбицие за бараж..?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom