OMG ako pocnam da zboryvam za toa sto me nervira vo gradot nema da zastanam nikogas ama eve nekolku tipi4ni primeri za toa sto me nervira vo Bitola my home town
.Epa vaka najprvo me nervira sto vo gradot se e monotono odamna ne imalo nekoj nastan da ne digni site na noze monotoni se i ugeto sto se zamaraat samo zboryvanje za drygite sto go vodat zivotot vrz baza na tra4arenje takvi se site so mn minamalni isklu4i kako sto bi rekle eden na 1000.Nikoj nema popameta rabota od toa lele vidi ja ova vidi go onaj ili lele ne ja znajte nea jas ja znam vakva e takva wtf sorry za izraz ali morav.Isto taka mn mi gazat na nervi onie sto kaj nas gi vikaame "pyfli" zatoa sto gi omalovazuvaat drygite lyge zaradi toa sto imale pari ili se ubavi ili se doteryvaat.Pa jas mislam to e najstrasno zatoa sto sekoj nema isto ama si ima kvaliteti mozi eden obicen covek poveke od edna pufla koja ne znae ni dve cisti da svrzi ama toa mora da trpime zatoa sto ne mozeme da smenime mnozinstvoto pobeduva a tie se poveke od nas...
Se nadevam nekoj ke se soglasi so mene???

Se nadevam nekoj ke se soglasi so mene???