Суперхикс

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе ти е анкета? :)

Инаку, Тоа не сум јас ми е најнај од албумот.

Албумот е фантастичен. :)

Баш ваква работа ми беше потребна во последно време.

Фала Суперхикс, ако дојдете на свирка овде, прв сум таму. :)

а младиот згоден дечко од горе ми зеде и мене цд?
или џабе јас тука го сакам и поштувам?

Е ова е добро напревен албум :dance: . Преубав е и музика и текст :braw:.
Не можам да издвојам песни, само неколку пати го имам слушано.

Единствено ми пречи што на една песна им гостува пејачот на Хладно пиво, не го сакам ама ИЧ.
Вишок ми е некако неговиот глас, а песната е „Мислев Дека Знам“

Леле го земав весникот. (албумот) Јас би дал и 100 ден. (ако се продава толку) за тој албум. Има стварно добри песни... (Хорор, Тоа Не Сум Јас, За Жал...)

После второто/третото преслушување можам комотно да заклучам дека е доста добар албумот. За разлика од луѓето (со постовите) над мене, не ми смета типот од Хладно Пиво, баш ми е океј песната. Единствената забелешка што можам да ја најдам е што на Ace of Spades чинелите се малку предоминантни и ствараат некој шум, но далеку од тоа дека сметаат.

Тој од Хладно Пиво?

Абе не е толку лош. :)

Неколку пати го преслушав албумот и стварно ми се допадна.Ace of spedes и Rules најмногу ми се допаднаа.

Ја ги читам насловите песните и директно идев на седмата за да ја слушнам Ace of spades, и да бидам искрен сосема солидно ја обработиле, на Суперхикс начин што е за поздрав во секој случај. Одлична продукција, али мое мислење е дека многу се омекнати, комерцијални, бар ја така мислам:)

eeej ja go utnav tajmingot i ne go zemav albumot so nova makedonija i ja go sakam:) moze nekoj da pomogne?pls?:nesum:

Само што се вратив од концертот.Луѓе фантастично!Саат и пол скокање до бесвест.Пеце и компанија како и секогаш енергични, забавни и оригинални.Одлична журка.Секоја чест!

зошто не ги пративме на евросонг. туку праќаме некој шути луѓе....

Epten gi postovam Syperhiks ama ne e fer zato sto togas trebase tie da odat na evrosong a ne Martin.Ama sakam da naprat eden salam koncert vo bitola

Суперхик се супер, омилена песна ми е „ Тоа не сум јас “ :helou: Само така нека продолжат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom