A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Dali nekoj ima problem so mtv3, jas resetirav, preskenirav i seuste imam crn ekran na ovoj kanal?

A1 имаат добро промо за дополнителни пакети. ХБО за 125 денари

Кога го активираш, додека не ги деактивираш ти е активен пакетот.

Зошто никој од поголемите оператори, со исклучок на Total Tv, во нивната понуда го немаат BBC World News?

Зошто никој од поголемите оператори, со исклучок на Total Tv, во нивната понуда го немаат BBC World News?
Контра прашање, кој гледа воопшто вести бре? :confused::eek:
Евентуално на ТоталТВ е free to air т.е. слободен/бесплатен канал, па затоа може и го има.

Евентуално на ТоталТВ е free to air т.е. слободен/бесплатен канал, па затоа може и го има.
Јас би гледал bbc

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Го имаше на Телеком ама пред неколку години и не знам зошто го исклучија. Убаво е да се имаат повеќе програми за вести кој известуваат што се случува во цел свет на тема политика, војни, економија.. И да не гледаш по цел ден вртејќи по каналите ќе налеташ на некоја информација на тие канали што пример не си ја прочитал на интернет.

Јас сум да има повеќе избор на тв канали од ист жанр. Повеќе филмски, детски, вести, колажни канали, музички, за мода, документарни..

Кога е во прашање музички, филмски, документарни, детски, колажни да се избира некоја подобра опција од тоа што се нуди кај нас.

Го имаше на Телеком ама пред неколку години и не знам зошто го исклучија. Убаво е да се имаат повеќе програми за вести кој известуваат што се случува во цел свет на тема политика, војни, економија.. И да не гледаш по цел ден вртејќи по каналите ќе налеташ на некоја информација на тие канали што пример не си ја прочитал на интернет.

Јас сум да има повеќе избор на тв канали од ист жанр. Повеќе филмски, детски, вести, колажни канали, музички, за мода, документарни..

Кога е во прашање музички, филмски, документарни, детски, колажни да се избира некоја подобра опција од тоа што се нуди кај нас.
Марко, ти и типот погоре сте 0,01% од сите корисници, кои ќе го плаќаат каналот...
Земете ко цел нормален свет на интернет гледајте ги емисиите, читајте ги вестите... Кој нормален глеа денеска BBC, CNN, DW, RT, Euronews и слично... Тие канали ги има ради реда оти идат у пакет со други... Да не идат, нема да зафаќаат простор...
Они македонскиве канали не ги гледаат за вести, англискиот ќе го гледале... Имате стримови, глејте тамо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom