A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ј

јовица11

Гостин
A1 televizija naskoro ke lansira svoj nov kanal A2,cija cel e da emituva poveke zabavna programa,kako novi amerikanski primetime serii,realni show programi,zabavni emisii i slicno.Pocetokot na emituvanjeto na ovoj kanal e najaven za letovo,a veke od esen ke zapocne so emituvanje na redovna programa.

Браво....Уелком Америка оу јеее.

Супер е да отворат уште еден канал ќе бидеме повеќе информирани.. :)

О, не, не уште еден, нееееееее!!!!!:pred:

А да пуштат некој музички канал.... Само ние немаме нешто слично на Планета, Пинк, Балканика, МТВ адрија, па нашиве пејачи да има каде да се докажат освен на радио.

Фала богу, требаше вакво нешто да направат.

Па ваљда ова ќе биде и музиќки...т.е забавен,би требало да има и тоа и тоа,не само филмови,во секој случај потег за поздрав...ама кога ќе размислам уште еднат,ако на а1 рекламите траат 15мин колку ке траат на новиов?

Има музички канал бе МС шо е...К-15 тв :poss:

Супер! Баш ми е драго што ќе имаме нов канал! :) Одвај чекам да видам како ќе изгледа и што програма ќе нуди.
Каде прочита за ова, Јовица?

A da slusnav jas za ova odamna. Neli Velija sakase a1 da ja napravi ozbilna TV i zatoa ednooki ne se emituvaat veke kaj niv na TV. Po se izgleda a1 ke bide ozbilen kanal a a2 zabaven. Ako ubavo samo me macat reklamite i nivnata dolzina :)

Изглеа малу му е терминот на стокана Боки 16 па затоа сеа мора и на втора да не малтретира :pos: Не е лоша идејата за уште еден канал само да видиме реализацијата каква ќе им биде...

Ај да видиме, баш би било убаво да има канал кој ке се држи подалеку од дневно политички препукувања, каде шо ќе можеш да си го оладиш мозокот на раат:smir:

Сеедно ми е и да направат и А3,пак нема да гледам тв.Оддамна се откажав

На А2 ќе има дупло повеќе серии, топ шоп реклами и ексклузивно : РЕКЛАМИТЕ ЌЕ ТРААТ ПОПОЛОВИНА ЧАС!...
Ма дајте бе, од Велија ли нешто корисно?

Е ако де баш убаво само сериите нека ги префрлат таму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom