- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 3
Тука искам да покажа моето виждане за Македонија и да знајат македонците - ви сакаме сите!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе баче, не само Блгарија, и Грција и Србија и Албанија ја сакаат Македонија. Уствари незнам некој кој не ја сака од соседиве наши...
А шо има врска ова со Македонски градови?
:locked:
Зашто го нападнавте одма? Не гледам ништо лошо во темава, ниту во видеото.Не ми ја дирајте Дани да не ве е*ам.
Песента се изп'лнјава от Филип Лафонтен (Philippe Lafontaine) и е участвала на песеннија понкурс Евровизија 86 година мислја, че беше. Пее се за Охридското езеро и за чара на македонката.Супер клипче! Ми се допадна!
Туку, кажи насловот и изведувачот на песната во позадина?
Песента се изп'лнјава от Филип Лафонтен (Philippe Lafontaine) и е участвала на песеннија понкурс Евровизија 86 година мислја, че беше. Пее се за Охридското езеро и за чара на македонката.
а превод за ние попростите барем на англиски можи?
С'штото вд'хнови и мен да направја клипчетоИмал жена Македонка човекот, па ова е лично негова песна за неа.:back:
Убаво...Струмица гледам си ја ставил, манастирот во Вељуса (кај Струмица), Скопје Калето, Велес мислам има...јас искрено по песната се фатив...
А чим толку си заљубен и креативен со клипчињата, еве еден предлог за песна:
Joe Dassin - Et si tu n`existais pas или
Јое Dassin - A toi