Google AdSense (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата TorreNTeR
  • Време на започнување Време на започнување
Македончиња што може друго да направат, освен да те заебат нешто. Не за џабе сме ваков гној од држава, и на црна листа и на пејпали, и на курпали. На македонче ако му го покажеш изворот од кој пиеш вода во пустина, ќе се напие од водата, и на крај ќе се посере во него, за да не можеш и ти да пиеш.

Јас прво нешто што правам при стартување на нов вебсајт е имплементација на гео-локациски рестрикции. И тоа за цели држави, не само за одредени IP адреси. Стави ги на црна листа сите држави со нула куповна моќ, а огромен потенцијал за штета (посебно балканските), и мирна глава.

И не ми е јасно зошто чувствувате потреба да го споделувате сајтот од кој заработувате, со други луѓе, и тоа македонци!? Абе ќути си, дупи си.
Не чувстувам никаква потреба и не го споделувам сајтот, едноставно секојдневно се борам со македонци!!!

Не чувстувам никаква потреба и не го споделувам сајтот, едноставно секојдневно се борам со македонци!!!
Сега знам дека не го споделуваш, муабетот е претходно дали го имаш споделено со некој? Другар, другарка, пријател, вујна, стрина... никој не знае дека имаш сајт, му немаш кажано никому?

Инаку, ти кажав кој е лекот, блокирање на цели држави.

Сега знам дека не го споделуваш, муабетот е претходно дали го имаш споделено со некој? Другар, другарка, пријател, вујна, стрина... никој не знае дека имаш сајт, му немаш кажано никому?

Инаку, ти кажав кој е лекот, блокирање на цели држави.
Фала ти Кон, работава не е дека некој мој близок ми го прави тоа. Темата шо почнав да ја работам се преплави со македонци. Размислувам друга тема да почнам, веќе немам сили :(

Фала ти Кон, работава не е дека некој мој близок ми го прави тоа. Темата шо почнав да ја работам се преплави со македонци. Размислувам друга тема да почнам, веќе немам сили :(
Pa ako temata se napolnila so Makedonci ne znaci deka dosle tuka da ti go rusat kanalot, jbg si stavil reklami normalno e deka ke gi klikne nekoj,sega sto ne ti Se dopagaat radi ne/vrednosta toa e drug problem. Orientiraj se na indiski, pakistanski i slicni pazari da nemas problem so nas.

Pa ako temata se napolnila so Makedonci ne znaci deka dosle tuka da ti go rusat kanalot, jbg si stavil reklami normalno e deka ke gi klikne nekoj,sega sto ne ti Se dopagaat radi ne/vrednosta toa e drug problem. Orientiraj se na indiski, pakistanski i slicni pazari da nemas problem so nas.
Пунтер дај те молам... Поштеди ме, многу добро знам какви клетници живеат во државава!!

Ако некој има адсенсе account и не и треба заинтересиран сум да си купам. Само што ми треба full account, да можам да ги ставам рекламите и на моја веб страница.

Ако некој има адсенсе account и не и треба заинтересиран сум да си купам. Само што ми треба full account, да можам да ги ставам рекламите и на моја веб страница.

Ја имам, колку пари би дал?

Dali ima dobra zarabotuvacka ako napraam MAKEDONSKI sajt bez baneri , samo da bide so AdSense reklami (EasyPlatform,Google ads,adtradr i dr) ??? I sajtot da bi imal okolu 50.000 unikatni posetiteli na den ? Ve molam za odgovor...

Dali ima dobra zarabotuvacka ako napraam MAKEDONSKI sajt bez baneri , samo da bide so AdSense reklami (EasyPlatform,Google ads,adtradr i dr) ??? I sajtot da bi imal okolu 50.000 unikatni posetiteli na den ? Ve molam za odgovor...

Гоогле не прифаќа страни кои се на македонски јазик.

Добро нели Гугл адсенсе не прифаќа македонски сајтови, а ги има на Прес24 ?
14359625_10210513707098475_389315677_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom