Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Поискрено здравје

Алал да му е....:toe:

Клабериште ипол.

хахахахаха легенда камо да ги има вакви повише на форумов...

:pos:

Напишано од Mi40
vozam rolerki vozam to4ak peglam alista gledam tv swusam muzika igram na muzikata sto ja slusam peam i se smeam i posle pusam cigara pijam ladno makijato so mrazulci sviram na gitara pisuvam poezija crtam crtezi igram igri na soni 3jka preteznoi ja igram onaa novata so futbal i pisuvam vakvi sranja po forumi

Болиглава напиша:
:pos::pos::pos:

Најнезаборавни членови:
1.Mi40
2.SWEDEN
3.NEBO666
4....дополни сам

4@0

Нудл ги пиша Ники и Натуш.
5. Сајберлејди! Воедно упатувам апел до Гарфилд коа ќе се врати од д Ју Ес енд Еј, да ми го испорача Мондеото кое што го добив на наградната игра у врска со Балканецот.
6.Еце

4@0

Изволте.......:pos: :pos: :pos: :cug:

4@0:vozbud:

Teшка будала...
Мичо кам бек!:toe:

мичо заштитник на македонскиот јазик она него србизми , фали една анкета кој е најголема форум легенда ... мичо, лозари ....

Jaс отворив петиција за Ми40 да се вратит све што треба да направите е да кратко пишете збор два зашто треба да се врати на Кајгана форумот..бујрум

Коле беше бакет форум MVP и не го осетија сите правилно,после се оправи стана така поумерен и не знам што е со него иначе какви дебати имавме ехеее...

Мене од “hall of fame’’ мене највише ми фали sweden sd и Лозарот ама него ке видам за недела дена

абе мене најсмеа ми беше заборајв како се викаше имаше отворено тема и бараше помош да сме мј кажеле дали е бремена оти имале секс со дечко му преку алишта..Леее тогаш сум се газел од смеа...

Da go imam ovaj na MSN nema da stanam od PC....looool...ZVER!!!!
Mene najjako mi bese za lajfstaljo so gimal...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom