Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Она на него изволте ќе му вика!:pos::pos::pos::pos::pos:

Барајте го сеа Диме со продавницата и Мичо, ваљда овај е десно:
584394_base.jpg

Jas i Mi40 razmishljame. (i toa se slucuva)

4@0

Јас го знам овој на слика и 100% не е тој Ми4о што вие го барате....ама мора да го најдеме.....Ми4о е ЗАКОН:pos::pos::pos::pos::pos:

Ми4ооооо! Кај си бе се изгуби СЕ! Мичо е закон!!!:pos:

mi4o напиша:
mene iskreno mi jadese gomna komsikata pred 3 god..oti igrav fudbal so drugar4injata kaj nea pred vrata
mi isko4i da me tepa a ja ni 2ni 3 koa i puknav edna zubite niz gz i gi izvadiv

od togas ne i vikam "dobar den"
Oва му е најзакон....

Цело време дури ги чирав постовите го замислував Миле Паника... со неговиот акцент... пробајте...

Закон типче, али као шо можев да прочитам од неговите мемоари денот му е максимално исполнет така да нема многу време за форум. :vozbud:

:pos::pos::pos:

Најнезаборавни членови:
1.Mi40
2.SWEDEN
3.NEBO666
4....дополни сам

4@0
Нудл ги пиша Ники и Натуш.
5. Сајберлејди! Воедно упатувам апел до Гарфилд коа ќе се врати од д Ју Ес енд Еј, да ми го испорача Мондеото кое што го добив на наградната игра у врска со Балканецот.

Инаку баш би сакал да се врати Ми40, не за друго, ваков клабер ретко се сретнува. Нај-по-ха-це е од олд скул клаберите.

Чим МИ4О толку го сакате.Од него деца да имате!.хехехехехехе(се шалим) е ако де.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos:

stvarno mi40 e zak0n4e, prvpat slu6@m za nego, ama stvarno sakam da se vr@t1! mi40 vrati se!

Oва му е најзакон....

Цело време дури ги чирав постовите го замислував Миле Паника... со неговиот акцент... пробајте...

Леле, стварно! :pos: Се пукнав од смеење :pos:

4@0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom