Зошто Франција е против Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата muvla
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку е точно, ама јас прочитав дека неговиот дедо бил од Солун.Е сега сигурно дедо му живеел во Солун кога тој сеуште бил македонски.Дали тоа значи дека педерот има наши корени.Или сепак и во тоа време дедо му бил Грк, а не Македонец?

Како што јас знам дедо му е Евреин... е сега што Саркози не знае или од ЕвроСлепило(здобиено од парите Евра) неможе да согледа е дека ако неговиот дедо бил Евреин од Солун, тогаш токму тој бил протеран од Грците. :tapp:

Тој е толку глуп, што нема ни мозок да размисли.Да беше попаметен немаше најреметен претседател на интеренет да биде.

Haha zatoa rejtingot se poke i poke mu paga,izmegu Francuskoto javno mislenje,Sarkozi uziva najmala poddrska kako Francuski pretsedatel,a voedno i najlos rejting za nekoj Francuski pretsedatel.Istoto vazi i za Gordon Braun.:baeh::baeh:

Франција е против нас бидејќи пола од популацијата им се црнчуги и ни љубоморат дека кај нас сите се бели:pos2:
Грците пак ни љубоморат бидејќи кај нив повеќе од пола од машката популација се педери и нивните жени кај нас доаѓаат да си завршат работа:pos2:

Tocno,site Grci se pederi.Najmnogu me nervira deka za nas vikaat,a tie ne se gledaat kakvi se.Glupaci.

Значи тука сакав да кажам дека Франција е со сите околни земји (за Бугарија и Грција сум сигурен) освен со Македонија. Пред некое време им помогнаа на бугарите да ги извадат од Либија тие докторите што испозаразија невини деца, пред тоа ја внесоа Бугарија во ЕУ и ред други работи, а сега со овај долниов (на сосед мислам :) не удрија со сета сила надвор од НАТО.

Много можем да спорим за това което написа за БГ и Фр-медиците беха признати от цел свет за невинни и за справка ФР посака да се затвори нуклеарката во БГ-а това доведе до колапс на балканот.И затова много е грешно да сметаш,дека ФР е со БГ,па това не е темата.
Политика не се гради за една година.Сами можете да видите дека Фр винаги е била со Гр или Ср.Това се види и во историjaта.Сите големи држави на европа имат интереси на балканот.

Много можем да спорим за това което написа за БГ и Фр-медиците беха признати от цел свет за невинни и за справка ФР посака да се затвори нуклеарката во БГ-а това доведе до колапс на балканот.И затова много е грешно да сметаш,дека ФР е со БГ,па това не е темата.
Политика не се гради за една година.Сами можете да видите дека Фр винаги е била со Гр или Ср.Това се види и во историjaта.Сите големи држави на европа имат интереси на балканот.

Сите големи сили се со некоја земја од Балканот, само никоја не е со Македонија.Сите против неа.

Сите големи сили се со некоја земја од Балканот, само никоја не е со Македонија.Сите против неа.

Точно така ама ти викам сите не приметуваат дека тоа се прави од интерес.
Што мислиш ти дека франција или англија немаат интерес од грција или Русија од Бугарија.
Така и американциве сега ни се прават пријатели само колку да го шират обрачот околу русија.Затоа брат никој не сака да те види подобар затоа ако не си успееш сам никој нема да ти помогне.
Затоа баталете америка,нато и Еу сите тие се педери сами ке се избориме за македонија

Само еднаш имало атентат на крал во Франција,
Го извршил Македонецот-Владо Черноземски, на плоштад сред бел ден во Марсеј ,
над српскиот Крал Александар Карагорѓевич...
атентатот бил целосно бесмислен, и непотребен, единствено се одразил на штета на Македонија.

Francija e potpisnik na londonskiot protokol so koj grcite dobivaat nezavisnost...i od togash Grcite im se lizat.

Ма боље вино и сирење има во Македонија,ако излезе тоа надвор од Македонија,Франција ќе го загуби престижот.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom