Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мерџан, конечно дома
![]()
![]()
Сега, имам полни раце работа да го соберам....
п.с. фаровите и маската ги наместив кај мајсторот за да можи да ја наштелува хаубата и крилата правилно.
Ќути, уште осеќам последици од местењето на фаројте и маската... ми требаа 2 и пол сати, ојдов од 8 сабајлето, до 10 и пол ги местев... замрзнав.сега на ладново има да собираш и раце да ти паднат... ама со мерак !
Ах, има уште доста работа за до регистрација... вратите комплетно се растурени, маската внатре сакам да ја променам треба да ја извадам од белиот пошто е 100% здрава и да ја монтирам на овај, а за тоа треба да го растурам и белиот речиси цел... Не се брзам, Ескордот ми е тука за возење, па како ќе стигнам така.Супер е уште малце и регистрација
Danke, па ајде и твојот болид да го видиме наскоро во ваква состојбаЏиш...eine kleine perversion!
Се исплати ли ова за 300 eu.
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=...z3GUaLiRPFOd3H9Mi/ugdrtaWVMxgwQFag9ng=&page=2
Мал апдејт
Времето ми се погоди викендов, па надворешниот дел горе долу е до некоја финална фаза склопен... наместени сите хромирани лајсни на вратите, наместени ретровизорите, наместени сите рачки (со напомена дека предната десна треба да ја носам на клучар бидејќи не сака да отклучва на клучот), наместени гумиците на вратите и багажникот да не ми влегува вода
![]()
![]()
![]()
Уште лајсните, браниците и бришачите па надворешниот дел е комплетно среден.
п.с. мојот главен помошник (мачката Цуфка) шо ми спие на кола редовно... па е однадвор цела со шепи, незнам колку се приметува
![]()
Некаде околу стариот скопски пазар (?!) се наоѓал овој отпадот и видете што има
Сликано Ноември 2010
![]()
За оние што не се разбираат.
(VW TYP 3 FASTBACK околу 65-67 година, немам повеќе слики точно да ви кажам)
![]()
Opel Olympia (1950-51 отпрлика)
![]()