- Член од
- 18 јули 2010
- Мислења
- 278
- Поени од реакции
- 177
Малку сум слаб по ова прашање. Дали вреди да се инвестира во стар автомобил? Па секако дека вреди поради меракот но тоа се прави барем според мене како хоби и со втор автомобил. Пример наместо ауди а4 од 2000 или вектра ц возеш една просечна астра г и средуваш еден стар автомобил. Тоа е еден реален компромис според мене. Само старо ауто да имаш и во него да ги вложеш сите пари не оди.
Имам кадет ц кој е добро одржуван и среден и ми прави мерак а и имам добри планови со него во поглед на мотор гледав нешто и цените не се големи па наскоро може да ставиме некои 150 коња.
А животна желба ми е следниот модел. Го засакав од една серија што одеше со еден полицаец може се сеќавате. Таму имаше една ваква барикуда жолта само кабриолет.
Имам кадет ц кој е добро одржуван и среден и ми прави мерак а и имам добри планови со него во поглед на мотор гледав нешто и цените не се големи па наскоро може да ставиме некои 150 коња.
А животна желба ми е следниот модел. Го засакав од една серија што одеше со еден полицаец може се сеќавате. Таму имаше една ваква барикуда жолта само кабриолет.