Код!

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.492
Поени од реакции
6.366
Дали го гледате Код на А1..Интересна емисија, за малверзации на бивши директори, и многу теми поврзани со животот во Македонија..Сега моментално ја гледам на а1, на тема Што со содржи Бакарната Книга, која е од времето од Александар Македонски..Многу души му ја барале да ја снимаат книгата, но тој не се сложувал..Некој викаат дека книгата е доказ дека постоел Македонски Јазик од времето на Александар Македонски, а други викаат дека таа е работена пред неколку века, како еден од многубројните бугарски фалсификати...

Интересна емисија.
Да не знае некој конечно кога ќе почне на А2?

А зашто на А2 да почне? како што знам, Снежана Лупевска таа што го водеше си води нешто друго на А2, нешто како вести, така да чисто сумљам дека пак ќе почне тоа

А зашто на А2 да почне? како што знам, Снежана Лупевска таа што го водеше си води нешто друго на А2, нешто како вести, така да чисто сумљам дека пак ќе почне тоа

па на А2 нели требаше да одат Код, Со Чом, Еврозум... поточно сите информативно-политички емисии...

Од понеделник новата сезона на КОД на А1 од 20 часот

Интересни погледи на трагедијата во Трескавец, кој треба да ја сноси одговорноста, дали учиме од несреќите , зошто верските објекти не се осигуруваат и слични пикантерии.
Во секој случај секоја чест за КОД и Снежана Лупевска која е една од ретките што се занимава со истражувачко новинарство и од каде нешто може да се научи, да ве натера да размислувате и слично.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XrH93dkiZFY#!

Ќе добие ли конечно редовен термин ?

Dali nekoj mozhe da mi go najde brojot od ovaa emisija , ili kako se prijavuva ? Dokolku nekoj znae , neka pishe . . . .

Ќе има ли нови епизоди од Код ?

Moжеби и заминала да си живее во Истамбул .

КОД ја исфрлиле од Канал 5. Гледам нашле прибежиште во Телма.
И тоа ли им беше трн в очи на власта?
Ц ц ц..... Еј со душа чекам Парламентарни Избори....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom