Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
gOJDO напиша:
ако некад се тетовирам, ке биде тоа мојот пенис

Toa mnogu boli i mnogu e skapo neznam dali ti se isplati plus nemozes da imas seksualni odnosi tri meseci:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

A tipcite ko Busav ne gi razbiram nie sekogas se stremime da sme podobri od nasite roditeli a ne nivno olicetvorenie i za da ne doagjame vo generaciski konflikt koj sekogas go ima pomegju dete i roditel treba da sme so gram poveke razbiranje od nasite roditeli,ako vo ova vreme drogata i sidata se kobni da go dozvolime tetoviranjeto kako sega taka i za slednite generacii.Razmislete eve logicno sekogas ona sto e zabraneto e poslatko taka da mora da se najde nekoj kompromis pa neli ziveeme vo 21 vek ili ke se vrakjame vo Tursko.E tie turci sto se ni napravia:pos::pos::pos::pos:

Boogie напиша:
Toa mnogu boli i mnogu e skapo neznam dali ti se isplati plus nemozes da imas seksualni odnosi tri meseci:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

A tipcite ko Busav ne gi razbiram nie sekogas se stremime da sme podobri od nasite roditeli a ne nivno olicetvorenie i za da ne doagjame vo generaciski konflikt koj sekogas go ima pomegju dete i roditel treba da sme so gram poveke razbiranje od nasite roditeli,ako vo ova vreme drogata i sidata se kobni da go dozvolime tetoviranjeto kako sega taka i za slednite generacii.Razmislete eve logicno sekogas ona sto e zabraneto e poslatko taka da mora da se najde nekoj kompromis pa neli ziveeme vo 21 vek ili ke se vrakjame vo Tursko.E tie turci sto se ni napravia:pos::pos::pos::pos:

Ти очекуваш дека детето твое кога ќе има 5 години,самото од себе ќе разбере дека не треба такви работи да прави.Па учени се раѓаме или тоа што го имаме ни е од нашите родители?Не заебавај бе

Море кај некоја така топ женска на града или позади на грб (крилца ангелски)...леллллееее....

BusHav напиша:
Ти очекуваш дека детето твое кога ќе има 5 години,самото од себе ќе разбере дека не треба такви работи да прави.Па учени се раѓаме или тоа што го имаме ни е од нашите родители?Не заебавај бе

Тетовирањето не е дозволено за деца под 18 год. не поради полнолетноста туку поради физичкиот изглед на тетоважата кој би можел да се смени со растењето на самата кожа а после 19 год. барем кај многуте луѓе растот е прекинат и почнува зрелоста така да може да резонираат.
А во Македонија најголем број тетоважи имаат девојките баш поради убавиот изглед.Посебно убаво стои тетоважа на женска кожа поради својата специфичност:icon_lol:

Boogie напиша:
Тетовирањето не е дозволено за деца под 18 год. не поради полнолетноста туку поради физичкиот изглед на тетоважата кој би можел да се смени со растењето на самата кожа а после 19 год. барем кај многуте луѓе растот е прекинат и почнува зрелоста така да може да резонираат.
А во Македонија најголем број тетоважи имаат девојките баш поради убавиот изглед.Посебно убаво стои тетоважа на женска кожа поради својата специфичност:icon_lol:

Да ам аретко која девојка става трајна тетоважа.Повеќето ставаат ама само за летото,сезонски,кога може ида ја покаже.

boogie da te prasam nesto:kolku kosta edna dobra tetovaza za na raka-vremenska otprilika 2-3meseca?

Јас да те прашам Буги, ако решам да ставам тетоважа некогаш, ќе биде гратис?
Чисто онака, наместо фактура за рекламирањето да праќам. :wink:

BusHav напиша:
Да ам аретко која девојка става трајна тетоважа.Повеќето ставаат ама само за летото,сезонски,кога може ида ја покаже.

На ова да кажам дека девојките многу повеке бараат трајни тетоважи него машките.Тие не се загрижени како ке ги прифати дечкото тоа Машките се плашат да не налетат на некој кој ке го суди.

Иначе во 2006 по повод на 15 год. од постоењето на Таттоо и пирсинг Студиото СКИН АРТ се доделуваат гратис тетоважи за Модели(може сите да се Модели).За подетални информации во Студио

Boogie напиша:
На ова да кажам дека девојките многу повеке бараат трајни тетоважи него машките.Тие не се загрижени како ке ги прифати дечкото тоа Машките се плашат да не налетат на некој кој ке го суди.

Иначе во 2006 по повод на 15 год. од постоењето на Таттоо и пирсинг Студиото СКИН АРТ се доделуваат гратис тетоважи за Модели(може сите да се Модели).За подетални информации во Студио
abe peer...uste raboti studioto u kumanovo? Koj raboti sega tamu?

I ako imas vreme...skrti ovde..i podobjasni mi nesto okolu "netrajnite" tetovazi (da trae negde okolu 2-3-4 meseci).I kolku cini seto toa..ako e vo prasanje da kazeme nekoja "podiskretna slikichka"(citaj-pomala).

p0z

Anchi напиша:
podobjasni mi nesto okolu "netrajnite" tetovazi (da trae negde okolu 2-3-4 meseci).I kolku cini seto toa..ako e vo prasanje da kazeme nekoja "podiskretna slikichka"(citaj-pomala).

i ja se interesiram okolu tie vremenski tetovazi za 3-4 meseci

Во Куманово сеуште работи студиото но таму сега е мојот помал брат за повеке информации на www.tattooskinart.com.mk
А за трајните тетоважи има и оние за еден месец (кна) и за една година па поминете у студио и ке видите за што станува збор не е толку ладно надвор :)

Тетоважи сакам да ставам ама знам дека многу брзо ќе ми се здосадат и затоа би ставила само од оние што се вадат. Мислам дека секси изгледа, но зависи на кое место и каква е тетоважата. Пирсови имам само на увото и повеќе ми се допаѓаат дека можам кога сакам да ги извадам.

Јас сепак мислам дека секси тетоважи носат само секси типки и не на секого му стои убаво тетоважа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom