Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
ја планирам сеа да се тетовирам лева страна д вратот болно ли е?

ahahahhaha ova veke pregolema reklama :baeh::baeh::baeh:

ехех се плашам дека ке ме заебеш затоА НМ ми се тетовира ако неме беше страв и ке ставев пирс над окото:pos:

Што да ти кажам никогаш не предомислувам луѓе,тоа требада го прави твојот вкус.Јас си имам своја теорија дека на светов постојат луѓе што сакаат такви работи и луѓе кои не ги сакаат :)

A be ja ke stavam tetovazha kolku i da koshta, ama pod uslov, besplatno da mi ja skinat po nekoe vreme. :pos:
Ili pak od onie drugine, sto po sest meseci traat, ako ima, kazuj.

Има годишни тетоважи(био таттоо) но јас не препорачувам да се прават сакам мојата работа да ја имате за спомен цел век :)

Boogie напиша:
Има годишни тетоважи(био таттоо) но јас не препорачувам да се прават сакам мојата работа да ја имате за спомен цел век :)
A be sekoja godina poinakva tetovaza e pocool za mene.
Kolku kostaat ovie?
Od minimum do maximum

стварно колку вреди една тетоважа на рамо да си стаеш н апример волк у боја:baeh:

За тоа во студио па иначе како ке се запознаеме :)
А да се знае дека привремените тетоважи се дупло поскапи од трајните и неможе секоја година различна.На привремените им е потребно од 6 месеци до 2 год. да се исчистат (година дена се смета на трајноста и оригиналноста) па после нова жалам таа твоја опција само со хена па секои 10 дена нова тетоважа

ја сакам фиксна и тоа цел живот да ме следи:cuc: :cuc: :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom