Офчар
The Bite of The Mamba [81]
ја па се тетовирам со оние од мастика со вода шо се лепат..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:НЕМОРА ДА ВИДИШ КРВ ЗА ДА СЕ ЗАРАЗИШ АЛО!
LisaRowe напиша:Никола, дали тоа што тресеш глупости те праи глуп маж??? Тетоважата ме прави лесна женска???!!!??? Не знаев дека тетоважа може било кого да напраи лесен дечко или лесна женска, и дефинитивно не ни помислив на тоа кога се тетовирав. Повторувам, ги напраив тетоважите оти ми се допаѓаат, оти се прекрасен накит за телото кој останува таму засекогаш. Не ми градат тетоважите имиџ, и тажно е ако некој, како ти на пример, мисли дека малечка (или не толку малечка) шаричка на телото може да определи некого како личност. Не сум лесна женска, али не гледам причина тебе да ти објаснувам.
Не, може ти е малку повеќе хардкор кажано - ама има вистина. Тетовираните се послободни.Никола напиша:не се нервирај, јас само кажав дека девојките со тетоважа се к*рвичиња, т.е. лесно даваат.
не сакам никого да вреѓам, но тоа е мојот впечаток.
Знам дека кога некоја има истетовирано нешто, дека ќе пуши од старт и ќе се е*е саглам..
тоа не е критика, туку едно браво..![]()
LisaRowe напиша:Никола, јас имам повеќе тетоважи, а веруј ми, далеку сум од курвичка. Не си ме запознал, така да џабе е коментирање, али ова што го напиша е чиста глупост. Извини ако те вреѓа тоа, не ми е тоа намерата, ама не ми е јасно како некој може да напише такво нешто, и само се надевам дека не веруваш искрено во тоа. Се тетовираат многу различни луѓе, и не можеш да ги ставиш во едно купче, па какво и да било тоа. За некого тетоважата можеби е повик за секс, јез да не знам многу луѓе кои ја сфаќаат така, но за повеќето е едноставно нешто убаво... За повеќето што имаат тетоважи, зборувам.
А без јадење бурек, првите два пати кога се тетовирав уште бев невина. Така да, не знам уште колку вакви смешни тврдења имаш, али паѓаат у вода.