Телефонски муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Retko muabetam na tel:) Prosek 6 sati na den :) Sms imaf vo dek 900 vo eden mesec :) Jas zavisnik na tel? Bej te be :))))))))

Na telefon kisnam celo vreme. Obicno praam muabet po 20 minuti.Ama zavisi nekogas i za dve minuti ke se dogovoram a nekogas i za 2 saati.Kako i da e na telefon kisnam po mnogu porano ne tolku ama sega skisnav.

spooky напиша:
А од каде потребата да се зборува толку многу по телефон?

Аааааааа потреба....како не :) обично „потребните„ муабети се најкратки.

Понекогаш „тепање„ време, љубопитност кога те интересира нешто, договарање, потреба да чуеш некого кој ти значи а е далеку и обратно, да те чуе некој кому му значиш, :blabla: муабети со пријателки.......ееееееее уште многу причини има....

mnogu zboram po telefon, a toa si go smetam negativno kaj mene. Obicno zboram po 10-20 min. ama ponekogas i po 2 saati (ne poveke)

многу,мноооогу праам муабет на телефон...многу често се заборавам..а просекот ми е 40 минути,најчесто над...тешко под оваа бројка

Телефон или мобилен користам нон-стоп.... но "строго службено" кратки и јасни разговори :icon_lol:

Е ми се гади коа ке видам дека некој праи муабет со другар/ка му или девојката/дечкото 2 саати на тел. а живеат во ист град или поточно на 10 мин. оддалеченост...БЉАК. Па излези и види се пиј едно кафе, прај што сакаш за тие 2 саати. Шо вика татко ми у наше време ние не можевме да се е*еме преку телефон...вие сеа сте сајбер генерација:star: :pos:

Правам долги муабети само кога тоа го налага ситуацијата(раскинување,смирување) иако претпочитам се да се среди очи во очи.

Буковец напиша:
Е ми се гади коа ке видам дека некој праи муабет со другар/ка му или девојката/дечкото 2 саати на тел. а живеат во ист град или поточно на 10 мин. оддалеченост...БЉАК. Па излези и види се пиј едно кафе, прај што сакаш за тие 2 саати. Шо вика татко ми у наше време ние не можевме да се е*еме преку телефон...вие сеа сте сајбер генерација:star: :pos:
После биле криви од телеком за високите сметки.

Да живее Космофон Бизнис пакетот, последниве денови не се симнувам од телефон со оние што ми се во „кругот”. ;)

Thief напиша:
Да живее Космофон Бизнис пакетот, последниве денови не се симнувам од телефон со оние што ми се во „кругот”. ;)

Ај ова повтори го на темата „дали повеќе ги сакате Мобимак или Космофон“ :) :) :)

telefonskiot razgovor mi trae vo zavisnost so koj pravam muabet, ako e so nekoja devojka moze da potrae i do 1 cas, a so drugarite max 2-3 minuti kolku da se dogovorime kade ke se najdeme.

Најчесто зборам 1 до 2 минути на телефон (мобилен и домашен).

Mrazam telefon, se javuvam samo tamu kade so e neophodno,potocno telefonot go koristam samo za dogovor-kade i koga.Nikogas ne se zaboravam na telefon,ne zboruvam povke od 2-3 minuti i ne sakam nekoj da me gusi 15 minuti,me nervira i gledam nekako da go otkacam.

Domasniot telefon go koristam mnogu retko recisi ic,na mobilen praam ogromni smetki i to...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom