Телефонски муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де.
Јас излегувам со девојками затоа реков несакам во очи да и кажам дека многу правиме муабет на телефон дане не ми се јави повеке.
што има толку чудно што неможеш да сватиш ?

немој да речеш дека те цитирам вторпат за кратко време, ама ова стварно во очи да и кажеш кога ја слушаш преку телефон :pos::pos::pos:

Добро, Јас излегувам со Женсками може кажувам дека несакам да и кажам во Очи (Кога сме излезени заедно) дека многу збориме по телефон дане не ми се јави после ич.

За хитни потреби кратко и јасно, а со оние кои ретко телефонирам и се гледам малку повеќе но не подолго од 10 мин.

На телефон разговарам само кога треба да се договорам со некого за излегување или ми е потребна помош за нешто. Не сум од оние што заспиваат на телефон, како на пример братучетка ми, тогаш се видела со дечкото и право пак на телефон да збори со него, леле, да не може човек да дојде на ред да збори, од телефониве:toe:

телефон... на мобилен нека ме бараат во било кое време, 24/7 сум достапен... ама некој на домашен кога ке ми се јави,и ке праша- сега ке форматирам,кажи како... коса ми се дига,знам дека пола саат не ми бега :-) :pos2:

Охооооооо,зборам и тоа премногуа,на мобилен и така и така....ама на домашен,баш памтам дека кога се играше Челзи Барса со еден другар зборевме цела утакмица-буквално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom