D-r-ot
од поликлиника
A ovie apcinja gi ima vo site apteki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ovie apcinja gi ima vo site apteki?
Dali moze nekoj sto znae da mi kaze kako moze da se oslobodam od ova dali ima nekoi apcinja (a veke prasav vo apteka i mi kazaa deka nema) ili nekoja inekcija ili edinstveno resenie mi e abortus preku ginekoloski zafat i kolku cine dali nekoj znae mi kazaa deka bilo negde okolu 100evra no toa moze i ne e tocno.Vo ponedelnik imam zakazano so ginekolog no do togas ne znam sto da pravam.So decko mi zborev,toj ke napravi kako sto jas ke odlucam.Ve molam pomognete mi
како тоа те оставил? сега те оставил?Ne ne sum razmislila da go rodam..toa deka mi kaza deka ke bide pokraj mene za mnogu brzo vreme se predomisli me ostavi sama..posle 2god odenje.Znaci drug izbor osven abortus ne znam znam deka deteto ne bi go ragala ne za da go gledam sama.Fala na odgovorite
Те остави затоа што си бремена? Или не му е гајле дека си бремена, за глупост те остави?Јас мислам дека е само исплашен, и да не се лутат мажите на форумов, ама мислам дека во вакви моменти се престрашени сите мажи.Разговарај со него, разговарај дома, јас верувам дека и без него ке имаш поддршка од дома, и ке можеш да продолжиш да учиш.Ne ne sum razmislila da go rodam..toa deka mi kaza deka ke bide pokraj mene za mnogu brzo vreme se predomisli me ostavi sama..posle 2god odenje.Znaci drug izbor osven abortus ne znam znam deka deteto ne bi go ragala ne za da go gledam sama.Fala na odgovorite
дај не фантазирај, или ако не јави се ти прашај го.А го праша некој детето дали сака да биде абортирано?