Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хехехе. Не се купувале компјутери.Аха, зошто тогаш вчера на А1 вести плачеше директорот на МАСИТ (не ми текнува како се викаше) дека компјутерскиве фирми губеле "стотици илјади евра" промет дневно, бидејки никој не купувал ни компјутери ни делови,чекајки да се намалат цените? Или дека дел од фирмиве веќе направиле корекција на цените, само да продадат некој компјутер. Што знам, може сум само јас наивен :kesa:
Дечкото бараше графичка картица за на AGP слот и затоа му ја препорачав неа. 7600GT е за на PCI-e слот.
Ve molam dajte sovet dali asus 6200 128 bitna(valjda) so 128 mb ram vredi nesto (ne igram igri) mojava ati 9550 so 256 ram me polude
Момци што ќе кажете за оваа графичка ја бидуе ли за оваа цена 3020 ден.во Anhoch.
Galaxy PCX GeForce 8400GS 256MB???
дајте некој совет
Што би препорачал ти за гејминг само да не е многу скапа?
а оваа Galaxy PCX GeForce 7600GS 512MB ,оваа е 4430 денари?
Луѓе ај ако може накој да ми прати user32.dll фајл за MSI gForce 8600GT ако уопште постои таков фајл за графичкава. Ако никој го нема нека пише веб-страна кај шо може да се најде. Однапред благодарам.