НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
И како ке принуди Грциja да не стави вето?Со какво?

Па има многу начини на убедување не се секирај само треба да има желба и ќе не примат и под Република Македонија:wink:

Па има многу начини на убедување не се секирај само треба да има желба и ќе не примат и под Република Македонија:wink:
Da ako mu stavat atomska bomba nad grcija da ja snema mozda da, inace stvarno sto mozat da mu nudat?
Grcija e clenka i na nato i na eu i imat poveke sojuznici i prijateli od nas.

Utre ne cheka primanje vo NATO!

Ako ima veto od Grcija, kje ima veto od SAD na Grcija i zamrznuvanje na nivnoto chlenstvto kako shto se sluchi so primanjeto na Turcija koga ciganite vlozhija veto.

P.S. Kanal 5 treba da go ignorirate, ne samo zatoa shto lazhat, tuku bidejkji i ve/ne pretstavija kako huligani DVA pati.

дај бе друже факт..ова твоево е исто како изјавата на канал 5, мачкање очи ...дајте една добра причина зашто да бидеме оптимисти....све е ова рекла казала моабети

Da ako mu stavat atomska bomba nad grvcija da ja snema mozda da, inace stvarno sto mozat da mu nudat?
Grcija e clenka i na nato i na eu i imat poveke sojuznici i prijateli od nas.

ТМРО:wink:Ако нема Буш со што да ги фати на цака хеленине не знам кој има..Постојат и други начини на убедување, ама како што напоменав треба да се има желба од страна на Џорџ Буш, а ако сака тој толку колку што изјавува можам да напоменам дека Македонија е веќе во НАТО!

Бугарија ја поддржа Грција во спорот со името

Грција ја доби поддршката на Бугарија во спорот со името на Македонија, пренесува Макфакс.

И Грција, како и Бугарија, го поддржува присоединувањето на Македонија во НАТО, но под одредени услови.

Информацијата, непосредно пред започнувањето на работната вечера на самитот на НАТО, ја пренесе грчката телевизија ЕРТ, која емитуваше изјава на портпаролот на бугарското министерство за надворешни работи, Димитар Цанчев, според кого поддршката на Бугарија за евроатлантската перспектива на Македонија не е безусловна.

Цанчев притоа потенцира дека покрај исполнувањата на критериумите за членство во НАТО, мора да биде решен и спорот меѓу Атина и Скопје за името.

http://www.makfax.com.mk/look/novin...n=2&NrArticle=107268&NrIssue=624&NrSection=10

-----------------------------------------------------------------

Бугариве тријат раце, илјадници нови бугарски пасоши во Македонија... Еве како изгледа бугарската поддршка.

Ке се радвам утре да бидете поканени во НАТО.
Грциja винаги има собственна политика и понекога сме видели како е во конфрунтациja со САД еве примера со 1999 година,кога САД посака американски авиони да минават да бомбардират СР-Грциja не даде воздушното си пространство,па таа е членка на НАТО.
Има уште малце и ке разбереме шо ке стане.Дано да не стави вето.

ТМРО:wink:Ако нема Буш со што да ги фати на цака хеленине не знам кој има..Постојат и други начини на убедување, ама како што напоменав треба да се има желба од страна на Џорџ Буш, а ако сака тој толку колку што изјавува можам да напоменам дека Македонија е веќе во НАТО!
Ne sum vidol dosega, ako imashe ke go stvoreshe pred samitot a ne sega posledniot den utre ke gi ubedi.
Pa ova na cirkus lici poveke odkolku na ozbilen samit.

Ајде МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ...ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ ИМ ЗАДАДЕМЕ ДВОЕН УДАР НА ХЕЛЕНИНЕ ОД ЈУГОТ, И ОД УТРЕ ПОИНАКУ ЌЕ СЕ ПОНАШААТ КОН НАС ЗОШТО ЌЕ БИДИМЕ НА ИСТО РАМНИШТЕ...НАМ СЕГА НЕ НИ ТРЕБААТ ЦРНИ СЦЕНАРИЈА, НЕ НИ ТРЕБА СЕГА ПЕСИМИЗАМ...МАКЕДОНИЈА ВО НАТО КАКО МАКЕДОНИЈА! Double shot!Peace!

Ne sum vidol dosega, ako imashe ke go stvoreshe pred samitot a ne sega posledniot den utre ke gi ubedi.
Pa ova na cirkus lici poveke odkolku na ozbilen samit.

Eпа ТМРО, дали е циркус или не не го прашуваат ниту KikoMC ниту ТМРО...И ич не му е гајле што мислиме ние колку и каков самит е..

У курац!
И А1 потврдија. Поканата за влез на Македонија во НАТО е одложена :(

Едит: Западните медиуми информираат така (како на пример Ројтерс). Не е јавно но сепак мислам дека веќе е дефинитивно.

Ке се радвам утре да бидете поканени во НАТО.
Грциja винаги има собственна политика и понекога сме видели како е во конфрунтациja со САД еве примера со 1999 година,кога САД посака американски авиони да минават да бомбардират СР-Грциja не даде воздушното си пространство,па таа е членка на НАТО.
Има уште малце и ке разбереме шо ке стане.Дано да не стави вето.

Бугарија ја поддржа Грција во спорот со името
Букурешт /02/03/ 20:44
Грција ја доби поддршката на Бугарија во спорот со името на Македонија, пренесува Макфакс.

И Грција, како и Бугарија, го поддржува присоединувањето на Македонија во НАТО, но под одредени услови.

Информацијата, непосредно пред започнувањето на работната вечера на самитот на НАТО, ја пренесе грчката телевизија ЕРТ, која емитуваше изјава на портпаролот на бугарското министерство за надворешни работи, Димитар Цанчев, според кого поддршката на Бугарија за евроатлантската перспектива на Македонија не е безусловна.

Цанчев притоа потенцира дека покрај исполнувањата на критериумите за членство во НАТО, мора да биде решен и спорот меѓу Атина и Скопје за името. /крај/фк/мс

Copyright 2008 makfax. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со makfax.

Абе повеќе на ЗМИЈА ЌЕ ИМАМ ДОВЕРБА НЕГО НА БУГАРСКИВЕ МРСУЛИ!Крвта нивна смрдена**************

Јавил Ројтерс, а кому јавил бог знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom