Axe

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Gleam site znaete da igrate axe....
2 vanguarda pa battle fury? a dager be prijatele? znaesh koa ke me fatish u prva bez dager? Nikad! Osobeno ako iam nesho kao mirana,akasha i tako dalje..
Mangi ste site be,bez dager axe igate..pr0s..

Taka sega so e imba herojot imba e a vie sto go pravite mnogu jak mnogu ste greska pretezno deka ne igrate vs podobri opps (da ne kazam igrate so noobs) taka da axe moze da bide pobeden so mnogu heroj so malce poveke mislenje taka da ima mnogu heroj so koj lesno mozete da go "tepate"
1. Inteli Destroyerot, Witch Doctor, Najlesno
2. Strenght Magnus, Niax , Rexar, Saladar, Centaur, Mnogu lesno
3. Agy Tarex,Phantom -lancer , assasin, Stealth assasin, itn int
t.e. Ke go tepas so skoro sekoj heroj so 2-3 Blada Maila
P.S Clockwork e najimba heroj so koj moze da se ownira se i sesto

So fantom lancer ke tepash axe a? Pa ako axe i ES ne se lek za ph ja neznam koj se, so trax ke tepash axe? trax sho ima 700 hp sho umira od 2 vrtenja i ulti? so magnus? Hendikepiran heroj koj sluzi samo za ulti i empover,osven ako ne mu nabildash 6 artifakti?
Pff...pola od heroite so gi kaza nemozat da se doblizat do axe..

Ke go tepas so skoro sekoj heroj so 2-3 Blada Maila
хахахаха.. да, ќе си враќа дури 40 дмг со секој удар на 25 лвл :)))

Нема некој херој што го ''тепа ахе'', пошто вангардот блокира дмг, што до некој 16 лвл е еден од најдобрите артефати у играта. Но, тогај, е неотпорен на магии. Добри спел кастери како зевс, акаша, лина, го убиваат многу лесно. Значи, у битка, морате да пазете да ги фатете у прва оти тешко ти се пишува : )

Аксе ке го јаде од Алкемист-Рикимару-Снајпер-па дури и од Гоблин Тичес

Не. Ниту еден агилити тепач не може да го тепа. Само интелигенција. ( не зборуваме овде за мортред со дивине, мкб, сатаник.. )

Potato 1 Alchemist e иначе може да го тепа МоонРајдер
Снајпер можеби ке го убије а за лион незнам!

Алехемист ќе убие ахе? Алхемист е добар гангер, ама само тоа. Ќе му требаат 10 минути за да го убие.

Исто и снајперот, како и луна ( ако не го фати 1на1 со последна, со која може да го убие СЕКОЈ херој ).

Алехемист ќе убие ахе? Алхемист е добар гангер, ама само тоа. Ќе му требаат 10 минути за да го убие.

Исто и снајперот, како и луна ( ако не го фати 1на1 со последна, со која може да го убие СЕКОЈ херој ).

Aj aj,,, neka bide taka

Aj aj,,, neka bide taka

Omg ko ke sliusnam vakvi paceri mi se sere!
SOLO 1vs1 da igrate nema da go tepash axe so sniper! a kamoli 5vs5!
Zhiti majka objasni mi KAKO so SNIPER ke ubiesh AXE?!

Btw,nekoj napisha ursa...normalno deka so ursa ke tepash axe.
Nabildan ursa ke tepa i nabildan mortred ebate.
Ursa tepa se' sho nema bash.

Edit: Ili so alchemist? sho be so alchemist? 5 sec stun? i koj kur? 5 sec ke me mavash, 5 sec ke se vrtam..ubij me ebate...bashka ima duplo pobrzo da isfarmam kesh od tebe,bashka ti nema denar da vidish posho si mele, i ke mora da se doblizuvash do MENE za da kripash.

Ретко сега кој може да убие луна само со последна :)
300 * 4 = 1200 демиџ..
На 16 левел ... Скоро секој има минимум 1200 хелт :)

Мин, мах.. која е разликата а пријателе? :D

Сигурен си дека луната прави 4*300 демиџ?:)хаха смешно
Ај провери убаво и кажи ми.А ништо чудно со снајперот да го тепаш.Не сум сигурен али може да го делкаш од далеку...

Сигурен си дека луната прави 4*300 демиџ?:)хаха смешно
Ај провери убаво и кажи ми.А ништо чудно со снајперот да го тепаш.Не сум сигурен али може да го делкаш од далеку...

1200 prai.
Ne filozofiraj.
+ prva ako mu pushtish 1500 ti se faka.
1.5k na 7lvl... 1.5k na 16 lvl..isti kurac.
Samo sho mava poveke dushi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom