GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Gleam site znaete da igrate axe....
2 vanguarda pa battle fury? a dager be prijatele? znaesh koa ke me fatish u prva bez dager? Nikad! Osobeno ako iam nesho kao mirana,akasha i tako dalje..
Mangi ste site be,bez dager axe igate..pr0s..
So fantom lancer ke tepash axe a? Pa ako axe i ES ne se lek za ph ja neznam koj se, so trax ke tepash axe? trax sho ima 700 hp sho umira od 2 vrtenja i ulti? so magnus? Hendikepiran heroj koj sluzi samo za ulti i empover,osven ako ne mu nabildash 6 artifakti?
Pff...pola od heroite so gi kaza nemozat da se doblizat do axe..
2 vanguarda pa battle fury? a dager be prijatele? znaesh koa ke me fatish u prva bez dager? Nikad! Osobeno ako iam nesho kao mirana,akasha i tako dalje..
Mangi ste site be,bez dager axe igate..pr0s..
Taka sega so e imba herojot imba e a vie sto go pravite mnogu jak mnogu ste greska pretezno deka ne igrate vs podobri opps (da ne kazam igrate so noobs) taka da axe moze da bide pobeden so mnogu heroj so malce poveke mislenje taka da ima mnogu heroj so koj lesno mozete da go "tepate"
1. Inteli Destroyerot, Witch Doctor, Najlesno
2. Strenght Magnus, Niax , Rexar, Saladar, Centaur, Mnogu lesno
3. Agy Tarex,Phantom -lancer , assasin, Stealth assasin, itn int
t.e. Ke go tepas so skoro sekoj heroj so 2-3 Blada Maila
P.S Clockwork e najimba heroj so koj moze da se ownira se i sesto
So fantom lancer ke tepash axe a? Pa ako axe i ES ne se lek za ph ja neznam koj se, so trax ke tepash axe? trax sho ima 700 hp sho umira od 2 vrtenja i ulti? so magnus? Hendikepiran heroj koj sluzi samo za ulti i empover,osven ako ne mu nabildash 6 artifakti?
Pff...pola od heroite so gi kaza nemozat da se doblizat do axe..