Филмски вести

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе нема нови идеи, вакво нешто не му текнува секому, Mega Shark vs Giant Octopus. ><

And yeah, it is a real movie. :)

Штета што неможам репутација да ти дадам, (дадовте преногу у последни 24 саата,пффф) прснав од смеење, не сум го видел до сеа ова! :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Анџелина Џоли потпиша договор да ја глуми Клеопатра.Попогодено не може да биде,може ќе ја засени Лиз Тејлор,само кој ќе го глуми Марко Антонио уштe не се знае.

И после Холивуд немал идеи - Хју Џекмен ќе глуми у филм со роботи-боксери:
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=18012&count=0
:pos2::pos2::uvo:
За Монопол филмот или тој за Фејсбук да не зборам уопште :)

Иначе убаво рече некој на времето дека до 2010 ќе направат римејк на секој хорор филм од 80тите.

Немав интернет 2 недели, па не можев да искоментирам за МК трејлерот. Изгледа као OK филм со тепање, од првиот и вториот филм полош не може да биде...ваљда

Го спомнав тој филмот за Фејсбук, заборавив да кажам дека ќе го режира Финчер :nesvest: и дека е со Џастин Тимберлејк :pos2:
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=18062&count=0

Ова не смеат да го пропуштат сите што се залетаа и побудалеа по Аватар :vozbud:
temp2172.jpg

Да не го заборавам и ова, хехе се потрудиле
NwJGTyog.jpg

Incoming!

Stomp the yard 2: Homecoming

StreetDance [in 3D]

The LXD

Гледав случајно кај Ридли Скот и видов нешто интересно:

Director:

1. Untitled Alien Prequel #2 (2012) (announced)
  2. Untitled Alien Prequel #1 (2011) (announced)

:)))))

Remake after remake.. Ова е веќе спам од филсмката индустрија. :)

Убичу се. Ај, голем фан на ејлиен бев, ќе ги гледам. Predator, не баш. Чекaј, уствари имаше и фузија меѓу ејлиен и предатор..
Wow, креативност и инспирација е ова или што, eh?

Remake after remake.. Ова е веќе спам од филсмката индустрија. :)

Убичу се. Ај, голем фан на ејлиен бев, ќе ги гледам. Predator, не баш. Чекaј, уствари имаше и фузија меѓу ејлиен и предатор..
Wow, креативност и инспирација е ова или што, eh?

Moре хејтер.:)

Јас терминов prequel го сфаќам ко дел пред случувањата прикажани во Alien-ќецот.
И не заебавај, Ридли Скот е преголемо име за да се игнорира.

Moре хејтер.:)

Јас терминов prequel го сфаќам ко дел пред случувањата прикажани во Alien-ќецот.
И не заебавај, Ридли Скот е преголемо име за да се игнорира.

Tочно, друго е римејк, но сепак.. користење иста идеа е според мене. Немам ништо ни против ѕверот..
Сакав само нови идеи, нови приказни да видиме. :))))

Во новиот филм за Бетмен нема да го има Џокерот,улогата за која Хит Леџер постхумно доби Оскар.
Нолан изјавил "Џокер за мене е дефинитивно Хит Леџер. Би било несоодветно одново да ја вметнам таа улога"
Ми се допаѓа ставот на Нолан по ова прашање.

Нова пародија "Vampires Suck" 18ти Август (zamunda сега) :) Исто во изработка е Scary Movie 5 :)

Titanic 2

Е ова не е виц, сепак Титаник 2 се враќа.

article-1280410483876-0A9DD208000005DC-766047_636x300.jpg

Нормално Џејмс не е режисер и Ди Каприо не е во главна улога. Повелете трејлер

Ха, за момент помислив дека ќе паднат толку ниско и ќе посерат уште еден култен филм со тоа што ќе му снимат продолжение.

Ама добро е, не бил тој Титаник. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom