Филмски вести

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Еј супер ќе биде филмов, само некако глумецот не ми е некако идеален за улогата

Филмов го чекав појке од сите вас,се андевав на времето дека Jason Statham ке го изберат,ама ни овај не е за фрлање,има јака фаца.

игрицата беше лудило, а и филмчево ќе биме многу добро

Филмов го чекав појке од сите вас,се андевав на времето дека Jason Statham ке го изберат,ама ни овај не е за фрлање,има јака фаца.

баш типов има фаца за филмов, штета што не го глуми

Да, уште во Транспортер кога го гледав ми личеше на идеален глумец за Hitman, ама јебига друг е избран. Ми мириса на добар филм :zlo:

Филмот би требало да биде добар - само да не биде во стилот на Транспортер 2 - бидејки во тој случај ке биде за 15-16 год
Колку за глумецот - според мене изгледа Ок

Филмот кој сака да го види го има на http://www.joox.net
Само што е снимен од камера,јас чекав година и пол,ке чекам уште 2-3 недели за ДВД рип.

Интересен трејлер...се надевам филмот е добар бидејќи серијалот од играта беше одличен...колку шо видов од трејлерот не го погодиле баш глумецот во фацата ама ај ќе видиме како одглумил...btw прв пат го гледам овај глумец

John Rambo Killz AGAIN!!!
Одлично искористени можности на современите видео ефекти.
Мириса на крв уште кога го гледаш трејлерот.Филмот којзнае кое крвопролевање ќе биде.

zakon !!!!!!! samo ne zaprimetiv dobro koj so losite rusi,vietnamci arapi ....

Go imam vidno trailerot.
A znae nekoj, kade se odviva dejstvoto? Protiv kogo se bori Rambo?
Mene mi licat kako koreanci, kinezi, vietnamci:toe:

Агиме, се гледа дека не си го гледал трејлерот внимателно.
Дејствието се одвива во Бурма, далечен исток. Земја во која е каша попара. Еве ти мапа. Ако успееш да ја прочиташ, и ако имаш познавања од географија ќе ти стане јасно.
myanmar_(burma).gif

Агиме, се гледа дека не си го гледал трејлерот внимателно.
Дејствието се одвива во Бурма, далечен исток. Земја во која е каша попара. Еве ти мапа. Ако успееш да ја прочиташ, и ако имаш познавања од географија ќе ти стане јасно.
myanmar_(burma).gif

abe dete, ne gledas deka sum spomenil 3 nacij, sto znaci ne znaev koj se neprijatelite. pa rekov deka mi licat kao kinezi, i spored mapata ova mesto e blisku kina, pa normallno deka licat ovje lugjeve kao kinezite.

a i da znaev, nema da prasav? :tapp: zatoa drug pat nemoj da se pravis interesen

Само што го гледав филмов е многѕ добар, за сите што ја играле Hitman го препорачувам да го гледате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom