Филмски вести

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Sims: The Movie
Култната компјутерска игра, Симс ќе биде запишана на листата игрици кои добиле своја филмска адаптација, откако холивудското студио Фокс ги откупи правата за екранизација од Електроник Артс.
195229E8F0A687438B8731C9502697AE.jpg

Одговорен за проектот ќе биде филмскиот могул, Џон Дејвис чие име се појавува како продуцент на долга листа добро познати филмови, вклучувајќи ги и Eragon, Alien vs Predator, I, Robot и The day after tomorrow. Од Фокс откриваат дека автор на сценариото ќе биде Брајан Линч (Scary movie 3).

Во рок од седум години, колку што постои, оваа стратешка игра е продадена во повеќе од 85 милиони примероци ширум светот, носејќи му на издавачот приход од речиси 1,4 милијарди евра.

”Со оглед на тоа што Симс е игра која симулира настани од реалниот живот, се чини дека нејзината филмска адаптација ќе биде снимена на сличен начин како и хит филмот ‘Шоуто на Труман’”, најавува портпаролот на компанијата за компјутерски и видео игри.

Ова е нешто најдебилно што го имам чуено :|

Možda vam ovo nije interesantno, Ali Harry Potter and The Order Of the Phoenix dolazi uskoro. Kod nas 19 Julij. Mislim da ce i poslednja knjiga biti uskoro. Cuo sam i, da neko umre, ali to nije Harry Potter...
hmmm

EDIT:
Cuo sam, da Ema Watson nece igrati Hermione u seldecem filmu Harry Potter...

najdobrata igra na site vreminja Hitman ke ja ima na film
eve trailer
[media]http://youtube.com/watch?v=AajX-TLnyp0[/media]
ke izlezi na 10.12
dotogas so ova ke mora da se 'zadovolime'

Vidov deka nekoj prasa za Sin city 2. Ke ima 2 del i ke izleze vo 2008 ne se znae uste tocno posto filmot u predprodukcija.
A i koga vece ste kaj igri ke se pravi film i po igrata Prince of Persia, i toj e najaven za 2008.

Zaboraviv da prasam da ne go gledal nekoj "28 weeks later", koj e prodolzenie na "28 days later"- koj bese mnogu dobar

American Gangster

Filmov ke bide zverski neso kao Scarface ama so crnci inaku e vistinska prikazna za Frank Lucas eden od najgolemite dileri vo Harlem vo sedumdesetite
premiera e na 2 noemvri
americangangster1largegp2.jpg

trebase ova u preporaki za filmovi da go pises ... verojatno ke ti ja zatvorat temava .. so znam ....

inace filmcevo ke bide zakon !

Гледав трејлер на ју тјуб и излеа мн закон че биде, ама не верувам да ја надмине славата на Scarface

Па добро ај да не судиме пред време, центарец и Фолен Ејнџл-можете барем малце покултурно да се однесувате.
ОН ТОПИК....Филмов ко што гледам е со Дензел Вашингтон, а утка од филм со тој глумец немало. Само се молам да не биде преполн со досадни ефекти

denzel nema ni eden film utnato do sega be ... mislam deka nikad nema da se snimat bolje filmovi od Man on Fire , Deja Vu , Training Day , John Q , The Hurricane .... da ne gi nabrojuvam site sega ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom