Филмски вести

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Европски филмови во охридскиот центар за култура Григор Прличев.
http://www.ohridnews.com/index.php?mod=13&kat=18&id=21323
Среда ќе го даваат Скршени прегратки на Алмодовар, кој мислам (не сум скроз сигурен) дека доби награда за најдобар европски филм според америчките критичари. Пенелопе Круз е во него башка (:drk:)

Па нека дојди Пенелопе Круз. То че биди интересно, вака ништо.

Се појави 8 минутен промо трејлер за новиот Мортал Комбат филм

Нот мај кап оф ти ^

како може траилеров сега да го пуштат а филмов во 2013???
упм!

Не ме привлекува многу, а и зошто би се` ново? Квалитетни филмови и приказни очајно преработени за пари и форсирање нови глумиц? Пф. Гледам деновиве направиле филм за серијата The A-Team.

Нема веќе оригинал идеа со години..

Не ме привлекува многу, а и зошто би се` ново? Квалитетни филмови и приказни очајно преработени за пари и форсирање нови глумиц? Пф. Гледам деновиве направиле филм за серијата The A-Team.

^ This

Јас па ептен сакам оживување на стари приказни, додавање, изменување на некоја приказна, подобрување..... пример со Mortal Kombat Rebirth филмови, партали! (по мое)

Ич не сакам да гледам нови филмови, не особено некој шо ќе ги лајносет до таму и назад, а си имал убај сеќавања од порано.
Јас на пример ја обожавам цела Мортал Комбат митологија, ако можам да ја наречам така, и имам све изгледано, и филмовите и серијата ја имам дома и ги имам изиграно сите можни игри.

Ама до 2013 да чекам...да сме здрави и живи дотогаш.

Ич не сакам да гледам нови филмови, не особено некој шо ќе ги лајносет до таму и назад, а си имал убај сеќавања од порано.
Баш така, речиси и да нема римејк кој би го повторил квалитетот на оригиналот. Или пак, кога некоја голема приказна која се провлекува низ неколку книги,игри, десетици стрипови или уште повеќе епизоди (ако се работи за серија) некој ќе се обиде цела да ја напика во филм од час и половина... :tapp:

Како бе нема нови идеи, вакво нешто не му текнува секому, Mega Shark vs Giant Octopus. ><

And yeah, it is a real movie. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom