Подфорум ДотА

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Конечно и за нас (Доташите) еден посебен дел од форумов.

Темава е колку да се најавиме во колкав масивен број сме,и да започнеме со подфорумов.
Слободно отварајте теми за секој херој посебно,за replays,за се што е во врска со DotA

Аиде,среќно нека ни е :)

Мрш,тебе ти е криво сеа за нас. :)

Не ми е криво. Додуша, сакам и јас да научам како се игра играва. Интересна ми се чини; Светли бои, мали чудовишта трчаат натаму-наваму... Oh the joy! :)

Тони според мене најголема предност пред кантерот е статичниот екран.

Заеби ти сите магии и комбинации,Кантер после 3 саати те боли глава од 3D-то,Дота фураме и по 8-9 без престан.

Ако си за,доаѓај овде,за две недели Pro :)

Топ...Очекував кога тогаш дека ќе се отвори и ова.
Честитки,поубаво дружење и сл.(слатки):pos:

Не седите само на темава,ви отворив мал милион,постирајте таму :)

Јас идам да поучам,коа ќе се вратам сакам све пуно да биде :)

И јас како Дритон имам желба да ја научам играва :).

Ај нека ни е со среќа под форумов. :)

Не играм веќе толку редовно дота, станав Conquer - пациент, но сепак, Дота-та засекогаш ќе остане вое моето срце. :)

Ај аирлија нека е :) супер требаше вакво нешто

Ај нека ни е со среќа под форумов. :)

Не играм веќе толку редовно дота, станав Conquer - пациент, но сепак, Дота-та засекогаш ќе остане вое моето срце. :)

lele i ti ko mene -.- i ja si igrav dota so merak pa me zarazia so Conquer -.- Inace na sto server igrash i kako ti se vika karakterot? o.0

Ајде гледам на кајгана се игра играва утре ја инсталирам и пак ке ја играм по долго време пауза

Додека немав бнет неможеш дома да ме видиш а сега по цели денови сум дома.:nesvest:

Ја инсталирав Дота и сега по 2-3 саати играм преку GG.

Само дота, нема ли да е лошо да играме повеќе и обично градење, малце сум досаден ама мислам дека е 100% подобро од дота зар не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom