A
anaveno
Гостин
хе..хе..добар си..Od shipac deca da gledash....(daj boze moi, dobar sum sigurno zenati ke me saka poveke od tebe)
Slushaj klinkure malecko, nedozreano, kompleksirano, nedoebano...
Ednash zasekogash da znaesh, i da naucish, ti i ovie tvoi prijateli takanareceni magistri, pagirstri, kalgistri, i publika shto te opkruzuva i ti aplaudira na sekoja imitacija na kloshar tretorangiran cija ambicija e da poentira cisto istoriski, jedino selektivno pole kade shto toj saka da dozivuva orgazam.
Losho e samo koa nekoj go drka i fantazira na necie pole, a doma nekoj mu ja ebe zenata.
Dete, odi doma, ti ja toporat zenata, ne se fakaj tamu kade shto ne mozesh da doigrash, ti i tvoite "prijatelcinja".
Zenata vi ja trti nekoj od pozadi vie tuka mi tinkate kurac i idealizirate so izobliceni fantazmagorii, prikazuvajki neshto vo "vozdushni" ramki, so slika na nevidliva konstelacija i sushtina.
Jedino kaj vas Makedoncite shto e cuden fenomen, aj toa shto ste isotricari i politicari site, me cudi toa shto odite bash po stapkite na vashite "neprijateli", i seto toa nesvesno patentirano vo nekoja istoriska etika, i cudno no vistinito bash tamu kade shto se jade i se sere...
EDNO DA VI BIDE JASNO VAS NA SITE TUKA VO OVOJ FORUM, OVA NAJMNOGU VAZI ZA ONIE TAPOGLAVCI NACIONALISTI, KOJ SHTO SE POVEKE I POVEKE GLEDAAT DA PLUKAAT I DA MAVNAT NA ALBANSKO-MUSLIMANSKI MISLEJKI DEKA BASH TIE SE VINOVNI ZA NIVNATA PROPAST. DECA NE SE LAZETE, BEZ Albanci, NEMA MAKEDONIJA, BEZ ALBANCI NEMA MAKEDONIJA, BEZ SHIPOVI, NEMA MAKEDONIJA.
DA NE SE Albancite, MAKEDONIJA NEMA DA POSTOI, KE BIDE PROTEKTORAT NA ZEMJA CLENKA NA NEKOJA UNIJA SHTO E SINONIM ZA MANIPULACIJA VO EVROPA...
P.S. Malku e off topic, malku ima i dnevna politika, ali sevo ova go gledam kako taka, kako toa... POLITIKA, prashajte zoshto, ke vi objasnam...
Inaku shta se tice o citiraniov shupak, ja kako golem antidemokrat i covek shto mnogu go poshtue toj eks-"komunisticki" kodeks, navistina na mnogu dushi bi im iskornal jazici, a potoa i prsti...
Ne im se dava na site pravo na razmisluvanje...
Da zivee ednoumieto...
за на психијатар со газдата ти Алија Шип(з)офрениот...
да не е поганото гегско племе на балканиве,ќе личевме на Европа...
со вас,личиме на Чеченија...
пази си керките од децата ми..
инаку,најдобри се забулените,кои наместо во Кондово на ука,се фукараат без брука...