Фан Клуб: Тиверија

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
Следното коло екипата на Фк Тиверија го пречекува Овче Поле на домашен терен.

Следното коло екипата на Фк Тиверија го пречекува Овче Поле на домашен терен.

И ќе постигнете 10+ голови :nesvest:... играат деца од 13-16 години, постарите играчи (и јас) :) поради расправии со управата на Овче Поле одлучивме повеќе да не играме, се додека не се сменат работите и да се тргне на подобро :toe: Ако нешто се смени преку неделата арно (што и не верувам), а ако не пак арно :wink:

П.С. Ако знае некој колку завршил денеска натпреварот Брегалница Делчево - Овче Поле одигран во Делчево (разбрав дека завршило 9:0 за домаќините и дека Овче Поле отишле со 9-10 играчи (деца))... помизерно Овче Поле не е било, а нема ни да биде, како што е сега :jaj::kesa:

ТИВЕРИЈА ЈА НАМАЛИ ПРЕДНОСТА

14762os2.jpg
ВО XV коло од Третата фудбалска лига – Исток кое беше на програмата во неделата постигнати се овие резултати:

„Слога Филип II“ – „Младост О“ 4:2
„Зрновка“ – „Тиверија“ 0:5
„Малеш 1919“ - „Рудар“ 1:3
„Астибо“ - „Мак Млин“ 2:2
„Младост М“ - „Карбинци“ 1:4
„Плачковица Јака“ - „Василево“ 0:0
„Брегалница Д“ - Овче Поле 9:0

На табелата води екипата на Осогово со 33 бода, пред Тиверија со 32, Плачковица со 26, Рудар 25 и.т.н.

Мое мислење: Шансите се 65/35 за Осогово...сега засега, освен ако во зимскиот преоден рок управата на Тиверија земат уште 2-3 играчи... и малце ја подигнат финансиската конструкција, барем за 50%.

Од тоа што го слушам играчите на Тиверија редовно земале пари. (не е битно колку важно сите земале)

Страната не е лоша ама има по некој кикс. Ова би требало да се среди

Our Home Ground

Stadium Mladost - Strumica

Gjuro Salaj nn street 2400

Capacity: 8 000 seeds

Капацитет од 8000 семки...Мицката може и повеќе :pos2:

Страната не е лоша ама има по некој кикс. Ова би требало да се среди

Our Home Ground

Stadium Mladost - Strumica

Gjuro Salaj nn street 2400

Capacity: 8 000 seeds

Капацитет од 8000 семки...Мицката може и повеќе :pos2:

Haha, sega kje proveram....ama kako i da e za pozdravuvanje e entuzijazmot na toj sto ja pravi.

Младост НЕМА 8000 седишта или места...или како сакате...

Ima 4050 sedista sprema informaciite i pustenite vleznici od FFM za prijatelskiot natprevar Makedonija - Kanada.

Na vremeto sobirase do 10 000 gledaci. Otkoga se stavija stolcinjata kapacitetot najnormalno se namali.

ПЕТАРДА ВО ЗРНОВЦИ

ВО XV коло од Третата фудбалска лига – Исток кое беше на програмата во неделата постигнати се овие резултати:

На табелата води екипата на Осогово со 33 бода, пред Тиверија со 32, Плачковица со 26, Рудар 25 и.т.н.

ПЕТАРДА ВО ЗРНОВЦИ

Браво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom