Филолошки факултет - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
dada..i mene me interesira ovaaaa

Епа ,ја дознав у меѓувреме.....Не постои вакво нешо пошо мислам дека Шпански тоталка го нема да се изучува....

Италијански доста ќе биде....:helou:

Италијански како прв и шпански како втор јазик може.

Ja ucush na filologicheskom fakultete-Ruskij jazik i literature...i e ocenj interesnaje!!..
Ela be na ruski druze top e..ili zemi si go kako varijanta pod C uste polesno ke ti bide..jazikot se uchi od Nula se pocnuva od pocetok...

Aaaa, епа браво. Си научил :kesa:.

Која година си?

Има шпански јазик на филолошки... само во која комбинација?!

a ja da ve prasam mozno li e ANGLISKI I ITALIJANSKI preveduvanje i tolkuvanje i kolku sto kako ???ako moze da mi pisete..plss

Нема на превод италијански.

Има шпански јазик на филолошки... само во која комбинација?!

Нема на превод италијански.

Пеер, нели сега има и шпански, да го комбинираш таму со италијански шо знам со шо...

Ја сеа сум апсолвент. И не сум чул нова генерација да искочи на катедра за Превод и Толкување со шпански и италијански у било која комбинација. Така да не се бунете со Книжевност - отсекот превод.

Ја сеа сум апсолвент. И не сум чул нова генерација да искочи на катедра за Превод и Толкување со шпански и италијански у било која комбинација. Така да не се бунете со Книжевност - отсекот превод.

aa ne moze angliski (A) italijanski (B) ??? na prevod i tolkuvanje??

Нема италијански и шпански на превод и толкување.

Ај тие што планирате на филолошки да идете кажете кои комбинации ви се во оптек...

Ја планирам италијански како прв и германски како втор (ако е изводливо) а трет не планирам да земам пошо ми кажаа дека не е обавезен....

Или ќе одам Англиски на Превод и токлкување...
Или Италијански книжевност, со шпански и португалски...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom