Фан Клуб: Philadelphia 76ers

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Eеjj..Detroit - Philadelphia 86:90..Изненадување, one down three to go..ќе морам да го сменам мислењто за Филаделфија..

ме изненадивте :)

ami marcus gi podreci detroit rece ce pobedat-ete izgubija:smir:

И сум среќен! Јееееееее! Напрајвме брејк, сеа само да не паднит играта и ќе ги поминиме!

Маркус, ти реков дека Детроит ќе тушнит, само прашање беше дали со Филаделфија или со следниот. ;)

Ви текиња на Детроит-Орландо,првата година кога воведоа правилото да се игра до 4 добиени?? Пред 5 години одприлика. Една добиена незначи ништо.

Реков на претходната страна, две да добиеме и сум задоволен. Битно имаме експлозивен старт и брејк, па сме колку толку во подобра ситуација отколку да изгубевме, нели. :)

Ајде ајде, ова победа треба да ги зголеми аспирациите, какви две добиени....

Ееее да останеше Stackhouse у фили место Iverson сеа и ја ќе навивав за нив. :) Али доста е една победа. Ај може ќе пуштат уште една колку да биде интересно. А ако изгубат детроит па ептен ќе биде интересно хехехе....

Маркус, моите аспирации се конференциско полуфинале, ама сеуште сме слаби за до таму. Само да не падне моралот кај тимот (после првиот пораз што евентуално би го доживеале) и ќе имаме шанса да го минеме Детроит.

Многу се четири добиени да беше на три ..некако ми изгледаше можно(дофатливо) вака..не се константни..тешко оти ќе издржат..ама барем да биде интересна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom