Пеење

• Креатор на темата Креатор на темата *eLeNa*
  • Време на започнување Време на започнување
Пеам само кога сум пијан, и многу жестоко изгледа имам длабок глас (што значи викам многу).

koga si sedam na pc a onaka raspolozena sum si znam da si potpevnam so pesnata sto ja slusam :smir:

Пеам само кога сум пијан, и многу жестоко изгледа имам длабок глас (што значи викам многу).

Аууу кога сум пијан само тоа правам .. Не сум од тие што кршаат или се караат.. Јас сум по пеењето..

пеам се дерам све праам....само коа не ме слуша никој.

Кога јас почнам да пеам, сите што се во моја близина ги вадат своите телефони, ајпод-и и ги ставаат слушалките на своите уши.

добро е чим не си погласен од телефоните и ајподите :kesa:

Пеев јас порано во основно и мислам дека хорот е нештото што најмногу ми недостасува. Преубаво ми беше, едноставно уживав на часовите по хор. Имавме наставничка што беше толку посветена на хорот, незнам. Секој ден имавме проби по 2 саати некогаш. Сите се бунеа, освен јас. Ме прогласија за чудак зошто никогаш немав отсуствувано.
И потоа, се запишав во медицина. И тука немаме хор. И така заврши мојата приказна. Хех.. Си пејам сега понекогаш низ дома, особено кога сум тажна. Пеењето секогаш успева да ме расположи.

Peam, ali mnogu retko. Samo koga mi vleze nekoja dobra pesna vo glava, primer sea mi e Club thing vo glava..i taka:pos2:

И јас сум тука некаде. И тогаш си мислам дека сум Павароти.

Јас за мојот глас мислам дека е супериорен со примеси на совршенство. Но другите не мислат така:pusk:

Не дека имам милозвучен глас,ама да ми ја свират "Немој сречо,немој данас" ич не ми е галје кој ме слушал,кој не..
Чим успеав и на микрофон да пеам,а притoа никој да не се разбега, тогаш не сум била до толку трагична :pos:

Знам да пеам ама не сакам...иам мелодичен глас ама не сакам да пеам...во основно ме викаа во хор да пеам ама не отидов...премногу се срамам за да пеам...а најубаво ми лежат за пеење баладите...:back:

Не ми е јака страна, а колку би сакала да е обратно.
Во основно одев на хор, незнам дали некој ме лажел али стварно не ме бидува многу за пеење.Немам многу лош глас, али не сум за во хор.Доволно ми е во домашни услови и пред блиски другари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom