НАФТА ВО МАКЕДОНИЈА?!

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе луѓе немало нафта во Македонија??? Па вчера го наполнив резервоарот на Макоил:baeh::baeh::baeh:

nafta?

Taa nafta so e kaj s.nikol e kaj Trajn siptarood svetinikole u negovata niva najverojatno kako so pravime maabet onke japrodade nivata na nekoj amerikane , taka da mislam dekaa ovaa tema ne mora veke da postoe oti veke nema nafta u svetinikole .
Moze da se naprave nova tema na kogo da ja prodade nivata dali na rusite ili na kinezite ili bilo koj drug .
Taka da Gusar mozes slobodno da si napraves nova tema .

Поарно да нема нафта, иначе одма ќе дојдат американциве да не "ослободат".

немај гајле брат, ослободени сме ние веќе од Американците...
Нема што пак да не ослободуваат

Уствари што сме запнале сите за у ЕУ, дај нека има Референдум и да си се прогласиме за 52-ра држава на САД. Они, сакале-нејќеле ќе не прифатат, бидејќи сме стратешка држава на Балјанот. После тоа Американциве ќе сакаат да се прошират! Ќе им најдеме рчка на Бугариве и Грциве, ќе си ја обединиме нашата ни жална Македонија и....
Леле колку добра приказнаааааааа
:(

Ova so naftata i ja mislam deka e tocno ako ja ima ni procveta drzavava baska kako sto poskape i ja snemuva nekoj moze da svrti jaki pari ako ja najde.:mist:

samo edno kje kazam... vo makedonija... SE E MOZNO.

другарче напиша:
не се зезав уопште али ќе видите дека у блиска иднина (2-3 години) од наши простори ќе искочи уред со кој многу работи ќе се сменат во индустријата со енергија у целост, не само нафтената

Pa kazi da mozeme da diskutirame!!!
Sto imas na um?

другарче напиша:
не се зезав уопште али ќе видите дека у блиска иднина (2-3 години) од наши простори ќе искочи уред со кој многу работи ќе се сменат во индустријата со енергија у целост, не само нафтената
Daj boze drugarce daj boze!!

Е ај сеа ќе одам ќе се умотам у бел чаршав, ќе си нарачам мерцедес и од утре станувам шеик.:je:

Нафта во Македонија...не сум баш сигурен дека ја има, ама знам сигурно дека некои ја пијат! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom