Фан Клуб: Подмочани

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
a be znam jas deka se od demir hisar ama prasuvam igracite dali se od demir hisar oti znam imase edna ekipa edinakovci mladi deca bea a solidno igraaa togas bea vo opstinska liga i zato prasav dali od tie deca nekoj igra za falanga

Заостанатата утакмица:

ФК Подмочани 3-0 ФК Фаланга

ај нека ви е со среќа победата над фаланга да ни дојдите кај нас па вие да изгубите:vozbud::vozbud::vozbud: или можда прво са вардино ќе играте овдека сепак ќе ви треба среќа :)

ај нека ви е со среќа победата над фаланга да ни дојдите кај нас па вие да изгубите:vozbud::vozbud::vozbud: или можда прво са вардино ќе играте овдека сепак ќе ви треба среќа :)
кој сте вие :vozbud: :vozbud: :vozbud: (оние на кои им го средивме стадионот?) :P

а кој се тие јас сум од демир хисар (меѓу фаланга и вардино навивам за вардино да се разбериме пошто имат 43265294652398 пати појака екипа од децата т.е. фаланга:pos2::pos2:) сега идајте дх ќе се видиме на стадион само незнам кога е натпрваров

Дали има некое инфо околу Братство и Стење, дали клубовиве повторно се активираа, кои екипи сега играат во општинска лига?

а кој се тие јас сум од демир хисар (меѓу фаланга и вардино навивам за вардино да се разбериме пошто имат 43265294652398 пати појака екипа од децата т.е. фаланга:pos2::pos2:) сега идајте дх ќе се видиме на стадион само незнам кога е натпрваров
а што направи денеска вардино против кораб?

Дали има некое инфо околу Братство и Стење, дали клубовиве повторно се активираа, кои екипи сега играат во општинска лига?

на фб има човек со профил fudbalski klub stenje и нон стоп пишува за резултати од стење од општинска, до сега мислим дека имаат изиграно 4-5 кола.

pak ispadna po moe sepak igracite na falanga se od edinakovci ne site no poveketo se od taa ekipa sto jas ja gledav pred tri godini togas tie igraa opstinska . inace znam deka vardino se pojaki ali sepak se ranlivi ako ne im igra krkacot se prosecna ekipa

а што направи денеска вардино против кораб?

на фб има човек со профил fudbalski klub stenje и нон стоп пишува за резултати од стење од општинска, до сега мислим дека имаат изиграно 4-5 кола.
e da stenje povtorno po 3-4 propusteni sezoni prijavi ekipa vo opstinska ama ne se kako porano sega se site decinja nie koga igravme so niv natprevarot sekogas bese od visok rizik dodeka pak bratsvo e spoeno so prespa od nekogas luti rivali sega napravija edna ekipa igraat vo region

прв пат слушам за овој клуб и за ова село...ама гледас дечките се добри се рушат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom